Εκτός Survivor ο Θοδωρής, υποψήφιες Φελίσια, Ροδάνθη και Μαρία - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Εκτός Survivor ο Θοδωρής, υποψήφιες Φελίσια, Ροδάνθη και Μαρία

foto-diasimo-newΟι Μαχητές μετά από πέντε εβδομάδες θα χάσουν τον αγώνα ασυλίας και εκτός από τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο που αποχωρεί λόγω τραυματισμού, θα αποχωρήσει και μία γυναίκα
Παραλία των Μαχητών. Η νύχτα πέφτει και το φως της κάμερας αναδεικνύει ωραία στιγμιότυπα… Οι παίκτες στα κρεβάτια και ουπς! Βρε τον Λιάκο, βρε τον Λιάκο. Και φιλιά και αγκαλιές με τις συμπαίκτριες… Βρε τον Λιάκο… Από τη μια η Μελίνα και από την άλλη η ούτε Iron ούτε Barbie. Ο Λιάκος είναι αγαπητός και φυσικά της καληνύχτας τα φιλιά που μου τα δίνεις; Στο κούτελο, σαν τον παππού, όπως θα πουν οι καλές φίλες του. Γιατί πέρα από την πλάκα, δικαίωμα δεν έδωσε το παλικάρι. Τουλάχιστον όχι μέχρι στιγμής. 

Η Ολγάρα μας κάτι έπαθε και μελαγχόλησε το κορίτσι μας. Απομονώνεται και προσπαθεί να βρει την ηρεμία της. Ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι σοβαρό γιατί είναι μεγάλη παίχτρια. Σήμερα, λόγω Μεγάλης Εβδομάδας έχουμε αγώνα ασυλίας για να δούμε ποια ομάδα θα βγει στον τάκο. Θα τελειώσουμε μία ώρα αρχύτερα, τηλεθεατάρες και θα εορτάσουμε το Αγιο Πάσχα, μακριά από τον Αγιο Δομίνικο.
Ο κρίσιμος αγώνας της ασυλίας
Τη Δευτέρα ο Τανιμανίδαρος έκανε μία ωραία ανακοίνωση. Είπε πως εκτός από την ασυλία οι νικητές θα απολαύσουν και τσουρέκια! Μισό απλό και μισό με σοκολάτα θα απολαύσει ο κάθε παίκτης, θα γίνει σφαγή. Και όχι μόνο. Θα επιλέξουν μαζί με την τσουρεκούμπα να πιουν ή χυμό ή γάλα. 

Στο πρώτο ματσάρισμα θα βρεθούν αντιμέτωποι ο Αγόρου και ο Νάσος οι οποίοι είναι σχεδόν ισοδύναμοι αλλά ο Νάσος θα είναι πιο εύστοχος και θα κάνει το 1 – 0 για τους Διάσημους. 

Εύη και Φελίσια είναι οι επόμενες παίκτριες. Η Εύη θα φτάσει πρώτη στον τερματισμό και θα βάλει και πρώτη τους κρίκους της κάνοντας το 2 – 0 για τους Διάσημους.

Τσίλης εναντίον Ηλία σχεδόν στα ίσα. Ο Τσίλης πολύ γρήγορος θα κάνει το 3 – 0 για την ομάδα των Διασήμων.

Βιργινία και Ολγα ακολουθούν και είναι πολύ δυνατές. Η Βιργινία θα προηγηθεί αλλά θα το χάσει στο Τανιμανίδειο «πάζελ». Στον στόχο η ψηλή παίκτρια θα μειώσει σε 3-1 για τους Μαχητές. 

Μουρούτσος και Κωνσταντίνος έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα. Ο Τσεπάνης θα προηγηθεί αλλά ο Μιχάλης είναι καλύτερος στον στόχο και κάνει το 4 – 1 για τους Διάσημους.

Η Δαλάκα θα αναμετρηθεί με την Μελίνα. Ιδια δυναμική στην διαδρομή. Σχεδόν στα ίσα, είναι απίστευτες όταν βρίσκονται αντιμέτωπες. Πρώτη θα σκοράρει η Δαλάκα, ακολουθεί η Μελίνα και τελικά η Δαλάκα θα πετύχει και τον δεύτερο στόχο και θα αυξήσει κι άλλο την διαφορά για τους Διάσημους. 5 – 1 το σκορ.
Σώζων και Πάνος θα αναμετρηθούν στον στόχο. Θα σκοράρουν μαζί στον πρώτο και ο Τανιμανίδης θα ουρλιάξει «Ο Χάρος παίρνει τη νίκη». Η τρίχα μας σηκώθηκε Παναΐα μου… 6 – 1 το σκορ.

Νάσος εναντίον Χάρη και τελικά θα κερδίσει ο Χάρης που θα βάλει πιο γρήγορα τον δεύτερο κρίκο και θα μειώσει σε 6 – 2. Η ώρα της Μαρίας απέναντι στην Εύη. Σα ρολά κοτόπουλο τα τυλίγει τα κορίτσια το δίχτυ… Η Εύη προηγείται πολύ. Η Μαρία επάξια διάδοχος της Ντίνας, μέχρι να φτάσει θα έχουν μπει οι επόμενοι. Η Εύη θα πάρει εύκολα τη νίκη και θα κάνει το 7 -2 για τους Διάσημους. Φτάνει η Μαρία στον πάγκο και αρχίζει το τρολάρισμα. «Νομίζαμε πέρασες το δίχτυ για πισίνα. Επεσες με το κεφάλι σε χάσαμε… Σκέτο Iron ήσουν». Ποια Σπυροπούλου, ρε παιδιά. Αυτή είναι πλέον η επίσημη αγαπημένη μας. Μαρία και ξερό ψωμί…

Σώζων και Ηλίας τώρα. Ο Χάρος φτάνει πρώτος στον τερματισμό. Αγωνία στον στόχο και ο δεύτερος στόχος δεν βρίσκεται με τίποτα. 8 – 2 μπροστά οι Διάσημοι «Ο Χάρος χαρίζει έναν ακόμη πόντο στην ομάδα του» θα πει ο Τανιμανίδαρος που μάλλον μας πήρε χαμπάρι. Η διαφορά αυξάνεται επικίνδυνα, και μάλλον μπορεί να δούμε τους Μαχητές στον τάκο. Ο Αγόρου εμψυχώνει, όπως μόνο αυτός ξέρει. Πόσο μας έλειψες, αγαπημένε μας «Φράουλα». 

Ολγα και Μελίνα για το επόμενο. Η Μελίνα είναι πιο γρήγορη και φτάνει πρώτη στον τερματισμό. Η Ολγα θα φτάσει πολύ πιο μετά και θα κάνει το απίστευτο. Θα βάλει και τους δύο κρίκους και θα κάνει το 9 – 2.


Ο Μουρούτσος και ο Πάνος θα αγωνιστούν για τον πιο κρίσιμο πόντο. Ο Πάνος θα προηγηθεί καθώς ο Μιχάλης θα έχει άσχημο πέσιμο στο δίχτυ. Θα ξεκινήσει πρώτος τις βολές όσο ο Μιχάλης καθυστερεί. Φτάνει κι εκείνος στον στόχο. Τέλος!!! 10 -2 το τελικό σκορ! Ο Μιχάλης θα σώσει μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες την ομάδα των Διασήμων. Πλέον οι Μαχητές θα μπουν στον τάκο και θα δώσουν υποψήφιους για αποχώρηση.

Τσουρέκι και ασυλία στους Διάσημους. Κι εμάς τα νεύρα μας τσουρέκια γιατί ο Σώζων θα μιλήσει και θα πει πάλι αυτά που λέει. Για έρωτες και αγάπες με την Εύη. Είναι αδιανόητο αυτό. Ο Νάσος, ο υπέροχος Νάσος, θα ξεράσει… Αδικο έχει;

Εκτός παιχνιδιού ο Θεοδωρόπουλος Ο Τανιμανίδης θα πρέπει να μας έχει πει και είκοσι φορές απόψε ότι το «Survivor» είναι το παιχνίδι των εκπλήξεων και θα έχει δίκιο καθώς θα ανακοινώσει ότι ο Θοδωρής δεν πρόκειται να επιστρέψει στην παραλία λόγω τραυματισμού. Το παλικάρι θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα μείνει εκτός Survivor. Περαστικά στον άνθρωπο, όλα να πάνε καλά. Η Μελίνα θα είναι σκληρή και απαράδεκτη καθώς έχει φύγει άνθρωπος τραυματισμένος και δεν χωράνε μικρότητες. Οι Μαχητές θα «τα δουν όλα» καθώς πλέον όλοι νιώθουν κοντά στην υποψηφιότητα. Χεχεχε. Ακολουθεί το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας για τους Μαχητές. Θα εξαιρεθεί η Ντάρια η οποία αναδεικνύεται ως η σημαντικότερη παίκτριά τους και θα πάρει την ασυλία. Νικητής στο αγώνισμα θα είναι o Κωνσταντίνος Τσεπάνης ο οποίος θα πάρει τη δεύτερη ασυλία.

Οι Διάσημοι θα απολαύσουν τα τσουρέκια, το γάλα και τον χυμό, θα ανεβάσουν πολύ την ψυχολογία τους και θα νιώσουν καλύτερα. Ο Σώζων θα μιλήσει για το τσουρέκι σαν την εμπειρία του παραδείσου για να μην πούμε κάτι άλλο. Στο Συμβούλιο του Νησιού πολυτιμότερη παίκτρια θα αναδειχθεί η Εύη και πολυτιμότερος θα είναι ο Σώζων οι οποίοι θα απολαύσουν σολομό με πουρέ. Ο Σώζων θα ζητήσει και λευκό κρασί για να πιει με την κοπέλα… «Κρασί τη λαβωμένη μου καρδιά να γιάνει δώσ’ μου. Τον που παιδεύει ο έρωτας. Κρασί δεν πίνει φως μου. Κάλλιο έχω το μεθύσι εγώ Με όλα τα ψέματα του. Παρά το θόλο του ουρανό. Το καύκαλο του κόσμου»… Σε μουσική Θανάση Παπακωνσταντίνου. Τι τραβάει κι αυτή, δεν της φτάνει το ριάλιτι έχει τον Χάρο να την τριγυρνάει. Την τσιγκλάει συνέχεια όπως τσιγκλάει κι εμάς. Ευτυχώς η Εύη του λέει να το ράψει κι εμείς πακετάρουμε βελόνα και κλωστή κορίτσι μου. Οι Μαχητές θα σχολιάσουν και την αποχώρηση του Θοδωρή αλλά εκτός από τον τραυματισμό θα σχολιάσουν και την συμπεριφορά και την ψυχολογική πίεση που είχε υποστεί και εύχονται να πάνε καλά τα πράγματα. Θα κάνουν λόγο για υπερβολική ένταση στην συμπεριφορά του λόγω πείνας και θα αποκαλύψουν ότι δημιουργούσε προβλήματα. Ο Τσεπάνης θα τον υπερασπιστεί και θα διαφωνήσει με αυτά που θα πει η Μελίνα και θα σχολιάσει και την ακεραιότητά του. Η ψηφοφορία που θα ακολουθήσει θα αναδείξει με έξι ψήφους υποψήφια την Φελίσια. Ο Τσεπάνης θα επιλέξει την Μαρία δίχως λόγο, τουλάχιστον δίχως λογική, και η Ντάρια θα επιλέξει τη Ροδάνθη.

Αύριο, κάποια θα μπει στο αεροπλάνο μαζί με τον Θοδωρή και θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα. Not bad. protothema.gr