Να γιατί το καθάρισμα του coffee table πρέπει να σας γίνει καθημερινή συνήθεια - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Να γιατί το καθάρισμα του coffee table πρέπει να σας γίνει καθημερινή συνήθεια

Όλοι γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα που έχει το να...στρώνουμε κάθε μέρα το κρεβάτι: είναι μια ιεροτελεστία που διατηρεί το υπνοδωμάτιο τακτοποιημένο και παράλληλα δίνει τον «τόνο» για να ξεκινήσει η μέρα.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το coffee table. Το καθιστικό σας, μάλιστα, το βλέπετε πολύ περισσότερο μέσα στη μέρα απ’ ότι το υπνοδωμάτιο. Κάντε, λοιπόν, το καθάρισμά του συνήθεια για να έχετε πάντα ένα τακτοποιημένο καθιστικό όπου θα μπορείτε να χαλαρώσετε με ηρεμία. Δείτε παρακάτω μερικά tips για να το πετύχετε.

Μείνετε μακριά από διάφορα «μπολ» Μπορεί ένας διακοσμητικός δίσκος, ένα καλάθι ή ένα διακοσμητικό μπολ να φαίνονται έξυπνη ιδέα για να περιορίσετε την ακαταστασία, όμως η αλήθεια είναι πως έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Τα διάφορα μικροπράγματα (όπως κέρματα, μολύβια, στυλό κλπ) μαζεύονται σε ένα σημείο και τελικά καταλήγετε να έχετε ένα «μπολ» γεμάτο… ακαταστασία. Προτιμήστε να δημιουργήσετε κάποιο σημείο αποθήκευσης μακριά από το coffee table.


Προτιμήστε να δημιουργήσετε κάποιο σημείο αποθήκευσης μακριά από το coffee table.

Μην χρησιμοποιείτε την επιφάνεια του coffee table για αποθήκευση Αν πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε το coffee table για να αποθηκεύσετε κάποια πράγματα προτιμήστε να το κάνετε σε ενσωματωμένα συρτάρια και όχι σε σημείο που φαίνεται. Παρόλο που μια στοίβα με περιοδικά δεν θα «φράξει» την επιφάνεια του τραπεζιού, οι στοίβες από μικρότερα αντικείμενα θα κάνουν την καθημερινότητά σας δυσκολότερη. Προτιμήστε, λοιπόν, τα συρτάρια ή άλλα μέρη και εξασφαλίστε πως βρίσκονται εκτός… οπτικού πεδίου.


Προτιμήστε τα συρτάρια για αποθήκευση.

Μειώστε το μέγεθος του coffee table Αντί να προσπαθείτε να χωρέσετε στο coffee table τα πάντα, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να διαλέξετε ένα μικρότερο coffee table που θα χωράει μόνο τα απαραίτητα. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε σίγουροι πως υπάρχει χώρος για τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε καθημερινά (τηλεκοντρόλ, το βιβλίο που διαβάζετε, χώρο για μια κούπα καφέ κ.α.) χωρίς να αφήνετε ελεύθερο χώρο για την μη απαραίτητη ακαταστασία που θα σας κουράζει στο καθημερινό καθάρισμα.


Αφήστε χώρο μόνο για τα απαραίτητα.
Πηγή