Πιεμπονγκσάντ: "Είκοσι εκατομμύρια ευρώ και όλα τα χρέη" - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Πιεμπονγκσάντ: "Είκοσι εκατομμύρια ευρώ και όλα τα χρέη"

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ μίλησε για το λόγο που αποφάσισε να ασχοληθεί επενδυτικά με τον Παναθηναϊκό, παρουσίασε αναλυτικά την πρόταση που κατέθεσε στον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ αναφέρθηκε και στη δυναμική των "πρασίνων".
Oι εξελίξεις γύρω απ' την υπόθεση της "Pan Asian Investments", η οποία κατέθεσε πρόταση για την αγορά του Παναθηναϊκού, τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και αναμένεται άμεσα να υπάρξουν νεότερα όσον αφορά στις συζητήσεις μεταξύ του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και του Γιάννη Αλαφούζου.
Ο Ταϊλανδός επενδυτής παραχώρησε συνέντευξη στο "Εθνοσπόρ" και αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να ασχοληθεί με την προοπτική του Παναθηναϊκού, εξήγησε αναλυτικά ποια είναι η πρόταση που κατέθεσε στον κ. Αλαφούζο για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, ενώ στάθηκε στη δυναμική των "πρασίνων" αλλά και στην προοπτική της συμμετοχής στο Champions League.
"Η πρότασή μας ήταν 20.000.000 ευρώ για την ομάδα και όλα τα χρέη και οι επιπρόσθετες υποχρεώσεις που θα προκύψουν στην πορεία", ανέφερε αρχικά ο Πιεμπονγκσάντ, με την προϋπόθεση πως πρώτα θα πληρωθούν από την πλευρά Αλαφούζου οφειλές, φόροι κ.ο.κ από τα 13.000.000 ευρώ που θα του καταβάλει το fund για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνεργάτες του Πιεμπονγκσάντ τόνιζαν ότι ο επιχειρηματίας θεωρεί κομβικό στο deal το γήπεδο, αλλά και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του "Γ. Καλαφάτης", όπως όμως και τις Παιανίας. Μάλιστα φέρεται να είναι διατεθειμένος να γνωρίσει και τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και να συζητήσουν μαζί του την προοπτική αγοράς του!
Σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στην επένδυση στον Παναθηναϊκό, είπε: "Ο δρόμος του Παναθηναϊκού προς το Champions League είναι πολύ πιο σύντομος και οικονομικός απ' ό,τι άλλων ομάδων, που χρειάζονται άλλα μπάτζετ. Χρειάζονται ορισμένα βασικά πράγματα για να ξαναφτάσει στο Champions League. Επιπλέον πρόκειται για ένα κλαμπ που έχει μεγάλη αποδοχή στο φίλαθλο κοινό που αγαπάει τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.
Η δε προοπτική ανάμειξής μου στον Παναθηναϊκό είναι μία καλή ευκαιρία για να γνωρίσω και άλλα πράγματα στην Ελλάδα και να βοηθήσω επενδυτικά. Άλλωστε γι' αυτό βρίσκομαι και στο Σαν Μαρίνο, διότι βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον από τους ανθρώπους για επενδύσεις στις υποδομές. Ξέρω επίσης ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού τρέφει τεράστια αγάπη για την ομάδα. Και εφόσον γίνει το deal, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στον σύλλογο".