Γερμανός φίλος της Κέρκυρας δώρισε περιπολικό για την αστυνόμευση του βορείου συγκροτήματος - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Γερμανός φίλος της Κέρκυρας δώρισε περιπολικό για την αστυνόμευση του βορείου συγκροτήματος

«Θέλαμε να ανταποδώσουμε τα οφέλη που μας χαρίζει το νησί» είπε ο δωρητής Jorg Rockenhauser.
Το όχημα προσέφερε ο υπήκοος Γερμανίας Jorg Rockenhauser
Τον δωρητή τίμησαν  ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων Ταξίαρχος Ιωάννης Ματσούκας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας Σπυρίδων Αλαμάνος
Το όχημα διατέθηκε για τις επιχειρησιακές ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κέρκυρας
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων παρέλαβε σήμερα και τυπικά, κατά την διάρκεια λιτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της, ένα περιπολικό όχημα πρόσφορα του υπηκόου Γερμανίας Jorg Rockenhauser.
Πρόκειται για όχημα μάρκας «SUZUKI-S CROSS/1.6/2WD DIESEL/GL (PLUS)», το οποίο διατέθηκε, σύμφωνα με την επιθυμία του δωρητή,  για την κάλυψη των  επιχειρησιακών αναγκών του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κέρκυρας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας.
Τον Jorg Rockenhauser τίμησαν συμβολικά για την δωρεά του στην Ελληνική Αστυνομία, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων Ταξίαρχος Ιωάννης Ματσούκας παρουσία και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, Αστυνομικού  Διευθυντή Σπύρου Αλαμάνου.
Παρέστησαν επίσης, η σύζυγος και ο νομικός εκπρόσωπος του Jorg Rockenhauser ο προϊστάμενος του Τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων Α/Υ΄ κ. Βλαχόπουλος Κωνσταντίνος και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κέρκυρας.  
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων Ταξίαρχος Ιωάννης Ματσούκας, ανέφερε μεταξύ άλλων:
 «Είναι εξαιρετική μας χαρά να σας υποδεχόμαστε σήμερα προκειμένου να σας τιμήσουμε συμβολικά για την δωρεά σας στο Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας, στην τοπική κοινωνία του βορείου συγκροτήματος του νησιού, αλλά και γενικότερα στην Ελληνική Αστυνομία.
Το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας είναι καθαρά προσφοράς προς τους πολίτες  και συνδέεται απόλυτα με το πνεύμα που διακρίνει την κίνηση σας.
Την εποχή που διανύουμε, τέτοιες κινήσεις συμβάλουν στον να ανταποκρινόμαστε ακόμη περισσότερο στις ανάγκες ασφάλειας όλων των συμπολιτών μας.
H Κέρκυρα και  γενικότερα τα Ιόνια Νησιά αποτελούν ασφαλείς προορισμούς και η Ελληνική Αστυνομία διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών της.
Ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για την προσφορά, θεωρώντας σας πλέον και επίσημα «φίλο» της Ελληνικής Αστυνομίας». 
Ο Jorg Rockenhauser στην συνέχεια ανέφερε: «Η Κέρκυρα είναι σαν δεύτερο σπίτι μας και περνάμε όλο και περισσότερο χρόνο και γι αυτό τον λόγο θέλαμε, με την σύζυγο μου, να κάνουμε μια κίνηση για να ανταποδώσουμε τα οφέλη που αποκομίζουμε από την ομορφιά του τόπου.
Η ιδέα της δωρεάς ενός οχήματος στο Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας μας γεννήθηκε όταν το επισκεφθήκαμε για μια υπόθεση μας, θέλοντας να ενισχύσουμε την υποδομή του για να μπορεί να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στην περιοχή.
Θεωρήσαμε ότι είναι σημαντικό να συμβάλουμε στην υποδομή της Ελληνικής Αστυνομίας και είμαστε ανοικτοί να συμβάλουμε και στο μέλλον όπου χρειαστεί. 
Ευχαριστώ πολύ».
Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας στον δωρητή από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων και τιμητικού  διπλώματος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας. enimerosi.com