Γονείς ικετεύουν για χρήματα για να σώσουν την κόρη τους που λείπει μέρος του κρανίου της - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Γονείς ικετεύουν για χρήματα για να σώσουν την κόρη τους που λείπει μέρος του κρανίου της

Οι απελπισμένοι γονείς ενός μωρού 2 μηνών που γεννήθηκε με μέρος του εγκεφάλου και του κρανίου του να λείπει ικέτευσαν για χρήματα για να μπορέσουν να κάνουν την επέμβαση που θα σώσει την ζωή του παιδιού τους.

Η ζωή της Αχ Νιθ κρέμεται από μια κλωστή και η φτωχή της οικογένεια δεν έχει πολύ χρόνο για να σώσει την ζωή του παιδιού της.

Οι γονείς του μωρού προσπαθούν με κάθε τρόπο για να μαζέψουν χρήματα. Για τον σκοπό πούλησαν ακόμα και το σπίτι τους.

Ωστόσο, οι γιατροί στην Καμπότζη από όπου κατάγεται η οικογένεια δεν μπορούν να θεραπεύσουν την κατάστασή της. Οι γονείς του δεν έχουν σταματήσει να ελπίζουν.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι το κρανίο και ο εγκέφαλος που λείπουν μπορεί να οφείλονται σε ανεγκεφαλία.
Αυτή η σπάνια κατάσταση, γνωστή και ως «ανοιχτό κρανίο» συμβαίνει όταν το έμβρυο δεν σχηματίζεται πλήρως όσο αναπτύσσεται μέσα στην μήτρα.
Σύμφωνα με έρευνες, περίπου ένα στα 5.000 μωρά γεννιούνται κάθε χρόνο με αυτή την παραμόρφωση.

«Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το μωρό μου από την ώρα που γεννήθηκε. Κλαίω εδώ και μέρες ζητάω από ανθρώπους να μας δωρίσουν χρήματα. Είμαστε φτωχοί και πουλήσαμε το σπίτι μας και την γη μας για να σώσουμε το παιδί μας. Κατά τα άλλα είναι υγιής, αλλά λείπει μέρος του κρανίου της», ανέφερε η μητέρα του μωρού.
Η μικρή γεννήθηκε σε ένα απομονωμένο χωριό της Καμπότζης.
Όλα τα άκρα της λειτουργούν σωστά, αλλά έχει έναν τεράστιο κρατήρα στην κορυφή του κεφαλιού της και ένα πρήξιμο στο πίσω μέρος.

Τώρα, βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου είναι σε μηχανική υποστήριξη για να μπορεί να αναπνέει.

Πηγή: tilestwra