Πάτρα: Γιατροί και αστυνομικοί έμειναν άφωνοι μόλις ο ασθενής βγήκε από την τουαλέτα – Τι βρέθηκε μέσα… - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Πάτρα: Γιατροί και αστυνομικοί έμειναν άφωνοι μόλις ο ασθενής βγήκε από την τουαλέτα – Τι βρέθηκε μέσα…

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης στην Πάτρα ήταν αδύνατον να ξεφύγει...
Οι κινήσεις του παρακολουθούνταν συνεχώς...
Κατασχέθηκαν ακόμη 78 συσκευασίες με ναρκωτικά τις οποίες ο δράστης απέβαλλε από τον οργανισμό του, σε νοσοκομείο στην Πάτρα. Περιείχαν 148 γραμμάρια χασίς, 10 γραμμάρια κοκαΐνης και δυο περίπου γραμμάρια ηρωίνης. Συνολικά ο δράστης κατά τη μεταγωγή του επιχείρησε να εισαγάγει στις φυλακές σχεδόν 600 γραμμάρια ναρκωτικών τα οποία είτε είχε καταπιεί είτε είχε επιμελώς κρύψει στις αποσκευές του

Ειδικότερα, ο 64χρονος κατά την παραμονή του ως κρατούμενος, σε νοσοκομείο της Πάτρας, απέβαλλε από τον οργανισμό του 74 συσκευασίες που περιείχαν ναρκωτικά, οι οποίες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς. Υπενθυμίζεται ότι, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών αξιοποιώντας πληροφορίες και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών, είχαν πραγματοποιήσει στις 16-4-2018, έλεγχο στις αποσκευές του δράστη, κατά τη διάρκεια μεταγωγής του από ένα σωφρονιστικό κατάστημα σε άλλο.

Κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει και κατασχέσει 147 αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν 260,7 γραμμάρια χασίς και ακόμη μια συσκευασία με 164 γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, τα οποία ο δράστης είχε επιμελώς κρύψει σε δύο μπουκάλια σαμπουάν, που μετέφερε στις αποσκευές του.

Ο 64χρονος κρατούνταν σε σωφρονιστικό κατάστημα με ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του 4ου Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.