Εξαλλοι στην ΑΕΚ με την Αθλητική Κυριακή - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Εξαλλοι στην ΑΕΚ με την Αθλητική Κυριακή

Εξαλλοι στην ΑΕΚ με την Αθλητική ΚυριακήΞεχειλίζει η οργή στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την Αθλητική Κυριακή, όπου από την αρχή της σεζόν έχουν ακουστεί διάφορα που έχουν προκαλέσει τον έντονο εκνευρισμό των οπαδών της Ενωσης. Και τώρα, με τους Κιτρινόμαυρους να είναι μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, ο εκνευρισμός είναι μεγαλύτερος από ποτέ και αυτό θα γίνει ξεκάθαρο και επισήμως!

Όπως προκύπτει από την Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, υπάρχει οργή με το... show που στήθηκε και παίχτηκε στην πιο ιστορική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης το βράδυ της Κυριακής και ενώ υπάρχει μια δικαστική υπόθεση που είναι σε εξέλιξη. Στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να το αφήσουν έτσι και θα προχωρήσουν σε όλες τις ενέργειες για τον αποψινό... μονόλογο του ΠΑΟΚ στη δημόσια τηλεόραση.

Μονόλογοι, βέβαια, που έχουμε δει πολλές φορές από την αρχή της σεζόν στην Αθλητική Κυριακή, χωρίς να μπορείς να βγάλεις και κάποιο νόημα όμως, αφού δεν υπάρχει αρχή, μέση και τέλος.

Στην ΑΕΚ θα τοποθετηθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, και μέσω ανακοίνωσης για το θέμα αφού είναι αποφασισμένοι να βάλουν τέλος σε αυτή την κατάσταση, ενώ θα απευθυνθούν και στη διοίκηση της ΕΡΤ γιατί θεωρούν ότι είναι απίστευτα unfair αυτό που έγινε απόψε (15/4) απέναντι στην Ενωση και καθαρά μεροληπτικό και αντιδεοντολογικό όταν μια υπόθεση κρίνεται αυτή τη στιγμή σε εν εξελίξει δικαστική υπόθεση.

«Υπάρχει μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και περιμέναμε από τη δημόσια τηλεόραση να τηρήσει ουδέτερη στάση και όχι να προχωρήσει σε live εξέταση μαρτύρων της μιας πλευράς», έλεγαν από την ΑΕΚ, την ίδια ώρα που οι οπαδοί της είναι πιο οργισμένοι από ποτέ και το εκφράζουν με όλους τους τρόπους!

Πηγή: gazzetta.gr