Ασύλληπτες στιγμές: Γνωστός τραγουδιστής βγαίνει στο δρόμο και ξεσηκώνει τους περαστικούς - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Ασύλληπτες στιγμές: Γνωστός τραγουδιστής βγαίνει στο δρόμο και ξεσηκώνει τους περαστικούς

Ασύλληπτες στιγμές έζησαν όσοι βρισκόντουσαν εντός αλλά και εκτός του μουσικού μεζεδοπωλείου που εμφανιζόταν το βράδυ της Παρασκευής ο δημοφιλής τραγουδιστής...

Έχοντας φτάσει στο τσακίρ κέφι, άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω, για να μεταφέρει τη διασκέδαση και το κέφι, στους περαστικούς. Επικράτησε ένας μικρός πανικός, με τους οδηγούς να αναγνωρίζουν τον Άκη Δείξιμο, και να δημιουργείται για λίγο, ένα ευχάριστο «κυκλοφοριακό κομφούζιο».

Η συνέχεια από τον Άκη Δείξιμο, που φημίζεται για τη φωνάρα του αλλά και το χιούμορ του, δόθηκε εντός του κατάμεστου κόσμου «Σπάγγου», όπου πολλοί επώνυμοι φίλοι του, βρέθηκαν εκεί για να διασκεδάσουν μαζί του και να ζήσουν από κοντά το απίστευτο πρόγραμμα που παρουσιάζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Άγγελος Λαδάς, η Ελπίδα Βλάχου, και ο Νίκος Δούρος.

Ανάμεσά τους, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Ζαν Μπατίστ, αλλά και οι Droulias Brothers, όπου όταν ανέβηκαν επί σκηνής, εκτόξευσαν το κέφι και τη διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αυτά συμβαίνουν μόνο στον «Σπάγγο».