Τρόμος στη Γερμανία: Ημιφορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος στην πόλη Μύνστερ - Πληροφορίες για τρεις νεκρούς - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Τρόμος στη Γερμανία: Ημιφορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος στην πόλη Μύνστερ - Πληροφορίες για τρεις νεκρούς

«Άρωμα» τρομοκρατίας στην πράξη του οδηγού, που αυτοκτόνησε αμέσως μετά - Τουλάχιστον 30 τραυματίες - Δεν έχει δώσει επίσημο αριθμό η Αστυνομία, αλλά επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν απώλειες
germaniamesΣε πλήθος ανθρώπων έπεσε ένα ημιφορτηγό στην πόλη Μύνστερ στη δυτική Γερμανία, κοντά στα σύνορα με την Ολλανδία. Αν και η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις, ορισμένες αναφορές στα γερμανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς και 30 τραυματίες. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ημιφορτηγό έπεσε σε πλήθος ανθρώπων που κάθονταν σε πεζόδρομο στην παλιά πόλη. Ομάδες αστυνομικών έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ  δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας. Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, ο δράστης, μετά το τέλος του περιστατικού, αυτοπυροβολήθηκε. 

Η αστυνομία έχει ζητήσει από τους κατοίκους να μείνουν μακριά από την παλιά πόλη. Επίσης, ζήτησε να σταματήσει η φημολογία, διευκρινίζοντας ότι οι αρχές θα προβούν σε ανακοινώσεις. . Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας αλλά και διασώστες. 

Όπως φαίνεται σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στo twitter, το ημιφορτηγό έπεσε σε σημείο που βρίσκονταν τραπεζοκαθίσματα καφετερίας. 
muenster