Aν έχετε σάλια στο μαξιλάρι σας όταν ξυπνάτε είστε πολύ τυχεροί - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Aν έχετε σάλια στο μαξιλάρι σας όταν ξυπνάτε είστε πολύ τυχεροί

Ο ύπνος είναι μια θεμελιώδης διαδικασία για το σώμα μας. Εάν θέλουμε να έχουμε μια παραγωγική και δραστήρια ζωή , πρέπει να έχουμε έναν καλό ύπνο κάθε φορά που τελειώνει η μέρα μας, αποφεύγοντας την αϋπνία ή πρέπει να βρούμε τρόπους για να την προλάβουμε.

Οι άνθρωποι που αδυνατούν να ξεκουραστούν όσο πρέπει , επηρεάζουν τις λειτουργίες του εγκεφάλου με πολύ αρνητικό τρόπο. Ακόμα και η υγεία τους παρουσιάζει σημαντική φθορά.

Παρά τη μεγάλη ευχαρίστηση και την τεράστια ανάγκη που έχουμε σχετικά με τις ώρες ύπνου , δεν είμαστε σε θέση να περάσουμε στο κρεβάτι μας όσες ώρες θέλουμε.

Όσοι δεν έχουν κοιμηθεί αρκετά και έχουν κόπωση όλη την ημέρα μπορεί να αισθανθούν δυσφορία στο σώμα, κακή διάθεση ή και σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω έλλειψης ενέργειας . Έτσι, μερικές φορές το σώμα επιδιώκει να κάνει έναν νέο κύκλο ύπνου και καταλήγετε να κοιμάστε στο γραφείο σας ή στο λεωφορείο .

Συμβαίνει πολλές φορές μετά από μια καλή ξεκούραση, ξυπνάτε και αισθάνεστε το μαξιλάρι σας να έχει, σάλιο., θα πρέπει να αισθάνεστε τυχεροί λοιπόν.

Το ότι το στόμα σας παράγει σάλιο ,κατά τον ύπνο είναι ένα σημάδι ότι το όνειρο που είδατε ήταν αρκετά θετικό και ότι το σώμα σας ξεκουράζεται πολύ καλά. Υπάρχουν αρκετές φάσεις ύπνου, ωστόσο, η γνωστή ως REM ή ταχεία κίνηση των ματιών στη φάση που σας επιτρέπει έναν ξεκούραστο και βαθύ ύπνο.

Όταν έχετε σάλιο λοιπόν, σημαίνει ότι η φάση REM είναι αδιάλειπτη, επομένως δεν έχετε προβλήματα ύπνου, δεν έχετε διακοπές ή ενοχλήσεις . Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να κοιμηθείτε και να ξεκουρασετε το σώμα σας, καθώς πολύ λίγοι κάνουν.

Εάν, από την άλλη πλευρά, δεν έχετε σάλια, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι οι συνήθειες ύπνου σας επηρεάζονται καθ 'όλη τη διάρκεια της νύχτας και η ανάπαυση είναι ανεπαρκής. Θυμηθείτε ότι για μια καλή προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη είναι απαραίτητο να ξεκουραστείτε. Εάν έχετε κάποια διαταραχή του ύπνου, μη διστάσετε να δείτε έναν αξιόπιστο γιατρό.