Η πρώτη νύχτα γάμου για ηλικιωμένο ζευγάρι που παντρεύτηκε στα 80 του στην Κρήτη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Η πρώτη νύχτα γάμου για ηλικιωμένο ζευγάρι που παντρεύτηκε στα 80 του στην Κρήτη

Το ματωμένο σεντόνι στο μπαλκόνι που… αναστάτωσε τους κατοίκους στο Αρκαλοχώρι.

Το φετινό σποτ που έφτιαξαν στο Αρκαλοχώρι για τις διοργανώσεις δρόμου, όπως ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης και το Χρώμα Run, έγινε ανάρπαστο.

Στο στόχαστρο των εμπνευστών του νέου σποτ για την προώθηση της διοργάνωσης Χρώμα Run μπήκε φέτος ένα παλιό έθιμο, αυτό με το ματωμένο σεντόνι που άπλωναν τα νιόπαντρα ζευγάρια στα μπαλκόνια μετά την πρώτη νύχτα του γάμου για να δει το χωριό ότι η νύφη ήταν αγνή!

Στην ιστορία πρωταγωνιστεί ένα ηλικιωμένο ζευγάρι υο οποίο αποφάσισε να παντρευτεί στα… 80 του και οι κουτσομπόλες της γειτονιάς σχολιάζουν το γεγονός, πλέκοντας και καθαρίζοντας χόρτα.

Στο μεταξύ, ένα κορίτσι και ένα αγόρι τα οποία παίζουν με πολύχρωμες σκόνες δίνουν τη δική τους νότα στην πρώτη νύχτα γάμου των νεονύμφων, αφού βάφουν το κέντρο του σεντονιού με κόκκινο χρώμα, αναστατώνοντας το χωριό. Το ευφάνταστο βίντεο κλείνει η απίστευτη γιαγιά του ημιμαραθωνίου Ελένη Βλαστού, με την επική ατάκα: «Νικολή, δώσ’ μου τον κωδικό του Wi-Fi».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Είχαν προηγηθεί τα βίντεο με τη super γιαγιά να μιλάει στο tablet προκειμένου να υπενθυμίσει στα… κοπέλια που βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Γης πως πλησίαζε ο 3ος Ημιμαραθώνιος και στη μάνα που… κυνηγούσε τον δρομέα γιο της για την ίδια διοργάνωση! Σε όλα τα σποτ οι προβολές είναι χιλιάδες, ενώ το περυσινό βίντεο με τη γιαγιά που δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και hi-tech ορολογίας έχει υπερβεί τα 2.000.000 views!