Ραγίζουν καρδιές! Ντυμένοι στα λευκά λένε το τελευταίο αντίο στον 16χρονο που έπεσε από βράχο στο Κερατσίνι [photos] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ραγίζουν καρδιές! Ντυμένοι στα λευκά λένε το τελευταίο αντίο στον 16χρονο που έπεσε από βράχο στο Κερατσίνι [photos]

Θρήνος στον Άγιο Δημήτριο Πειραιά όπου φίλοι και συμμαθητές λένε... το τελευταίο αντίο στο 16χρονο παιδί που σκοτώθηκε πέφτοντας από βράχο την περασμένη Παρασκευή πέφτοντας από ύψος 60μ. όταν προσπάθησε να βγάλει μια selfie στο άλσος Ανδρέα Παπανδρέου.

Οι συμμαθητές του ντυμένοι στα λευκά, με λουλούδια και μπαλόνια στα χέρια τον αποχαιρετούν θρηνώντας για ένα παιδί 16 ετών που έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα. Όλα έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής 20/04/2018 όταν ο νεαρός μαθητής της Α Λυκείου, μαζί με τους φίλους του ήταν στο σημείο της τραγωδίας. Ο νεαρός ανέβηκε σε ένα βράχο για να τραβήξει μία selfie.

Όμως, έχασε την ισσοροπία του και έπεσε από ύψος 60 μέτρων. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 16χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και λίγες ώρες μετά εξέπνευσε.