Λάρισα: Ο κτηνοτρόφος που έγινε πλουσιότερος κατά 100.000 ευρώ αποκάλυψε την ταυτότητά του – Έτσι αλλάζει η ζωή του - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Λάρισα: Ο κτηνοτρόφος που έγινε πλουσιότερος κατά 100.000 ευρώ αποκάλυψε την ταυτότητά του – Έτσι αλλάζει η ζωή του

Ένας κτηνοτρόφος από την Ελασσόνα στη Λάρισα κάνει πλέον διαφορετικά σχέδια για το μέλλον. Ο ίδιος φρόντισε να εκπλήξει...

Το… πασχαλινό δώρο που περίμενε ο κτηνοτρόφος στη Λάρισα, ήρθε τελικά λίγο μετά την Ανάσταση από το Λαϊκό Λαχείο.

Ο υπερτυχερός από την Ελασσόνα είχε στη κατοχή του την τυχερή πεντάδα η οποία κερδίζει 100.000 ευρώ.

Ο τυχερός φαίνεται να επικοινώνησε με το πρακτορείο «Ελπίς» του Γιάννη Αυγέρου που έδωσε τους λαχνούς του Λαϊκού Λαχείου και να γνωστοποίησε την ταυτότητά του.

Ένας οικογενειάρχης κτηνοτρόφος λοιπόν παίρνει βαθιά οικονομική ανάσα και πλέον κάνει άλλα σχέδια για το μέλλον του. Η τυχερή  πεντάδα είναι ο αριθμός 64293, σειρά 1.

Το λαχείο έκανε τον κτηνοτρόφο πλούσιο
Το ραντεβού της τύχης στη Λάρισα

Στη Λάρισα είχε πέσει το ένα και μοναδικό πεντάρι του τζόκερ, μία εβδομάδα πριν το Πάσχα.

Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ “Νικολέτα Παπακωνσταντίνου – Δημήτριος Γεωργουδάκης Ο.Ε.” επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και Άρεως Μάρνης.

Ο τυχερός κερδίζει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 87.038,58 ευρώ. Ήταν το μοναδικό πεντάρι στο χθεσινό τζακ ποτ και έτσι πήρε όλα τα χρήματα της δεύτερης κατηγορίας (5άρια).

Όπως δείχνουν τα στοιχεία του ΟΠΑΠ το δελτίο κόστιζε μόλις 3 ευρώ και δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Ο τυχερός έπεσε έξω μόνο στον μαγικό αριθμό του τζόκερ, που θα τον έστελνε στην πρώτη κατηγορία.

Πηγή: larissanet.gr