Τρελή καταδίωξη στο κέντρο της Λαμίας: Ο «μπόμπος» προκάλεσε πανικό (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Τρελή καταδίωξη στο κέντρο της Λαμίας: Ο «μπόμπος» προκάλεσε πανικό (video)

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξε σοβαρό ατύχημα - Δείτε βίντεο από την κινηματογραφική καταδίωξη.

Ένα μικρό μηχανάκι τύπου «μπόμπο», με έναν νεαρό αναβάτη, αναστάτωσε όλη τη Λαμία και τις αστυνομικές υπηρεσίες, όταν δε σταμάτησε σε σήμα της Τροχαίας στην πλατεία Λαού.

Ακολούθησε καταδίωξη στο κέντρο της πόλης, όπου ο νεαρός παραβίασε όλα τα σήματα «Stop», μονόδρομους και πεζόδρομους, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την δική του σωματική ακεραιότητα όσο και των ανύποπτων πεζών κι οδηγών που έτυχε να διασταυρωθούν μαζί του!

Σημειώνεται ότι το μηχανάκι δεν έφερε πινακίδες, ενώ ο νεαρός παρά το γεγονός ότι δεν είχε σταματήσει στο αρχικό σήμα, ξαναπέρασε μπροστά από τους αστυνομικούς προκαλώντας τους να τον κυνηγήσουν.

Ο νεαρός με το μηχανάκι οδηγούσε ανάποδα σε μονόδρομους, περνούσε «αέρας» από STOP και φανάρια. Ο ίδιος από καθαρή τύχη δεν έπαθε σοβαρό ατύχημα, ενώ κινδύνεψαν και πεζοί, που παραλίγο να παρασυρθούν από το μηχανάκι, που έτρεχε μέσα ακόμα και σε πεζόδρομους.

Η καταδίωξη έφτασε μέχρι το Παγκράτι, όπου ο νεαρός οδηγούσε μέσα στις γραμμές του τραίνου, για να καταφέρει να ξεφύγει τελικά από τους αστυνομικούς.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί εικόνες από την καταδίωξη στην πλατεία Πάρκου, όπου ο νεαρός παραβιάζει το STOP στη συμβολή των οδών Χατζοπούλου και Σατωβριάνδου.

Δείτε το βίντεο από το lamiareport.gr: