Θεσσαλονίκη: 58χρονος κρατούσε φυλακισμένα 2 ξαδέλφια του για μήνες στο σπίτι του - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Θεσσαλονίκη: 58χρονος κρατούσε φυλακισμένα 2 ξαδέλφια του για μήνες στο σπίτι του

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΜία απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου ένας 58χρονος φέρεται να κρατούσε φυλακισμένα δύο ξαδέλφια του στο σπίτι του, για μήνες.

Ο δημοτικός υπάλληλος που είχε μετατρέψει το σπίτι του σε φυλακή συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, μετέδωσε ο ΣΚΑΪ. Η επιχείρηση έγινε έπειτα από καταγγελία 47χρονου, ο οποίος ανέφερε στην αστυνομία ότι ο 58χρονος κρατούσε τον ίδιο και την 48χρονη αδελφή του χωρίς τη θέλησή τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 58χρονος φέρεται να κρατούσε εκεί δύο ξαδέλφια του, έναν άνδρα και μια γυναίκα από τις Σέρρες, για 6-8 μήνες. Τα δύο ξαδέλφια του είχαν πάει στη Θεσσαλονίκη για να τον επισκεφθούν.

Πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι τους έδενε με χειροπέδες στα χέρια και με καλώδια στα πόδια, προκειμένου να μην δραπετεύσουν όταν εκείνος πήγαινε στη δουλειά του, ενώ τους είχε αποσπάσει 63.000 ευρώ, καθώς απειλούσε ότι θα βλάψει άλλο συγγενικό πρόσωπο.

Πλέον, η αστυνομία παίρνει καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση. iefimerida.gr