Συγκλόνισε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος: Δεν μιλούσαμε για δύο χρόνια- Εγώ φταίω πατέρα! Σε αγαπάω! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Συγκλόνισε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος: Δεν μιλούσαμε για δύο χρόνια- Εγώ φταίω πατέρα! Σε αγαπάω!

Συγκλόνισε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος: Δεν μιλούσαμε για δύο χρόνια- Εγώ φταίω πατέρα! Σε αγαπάω!Οι Διάσημοι του Survivor κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας και είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν μηνύματα μελών της οικογένειάς τους. Όταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είδε τη φωτογραφία προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για τις σχέσεις τους και τους καβγάδες που κατά καιρούς είχαν.

«Θέλω να σου πω πατέρα ότι έχουμε έρθει πολλές φορές σε ρήξη. Και κάποιες φορές δεν μιλούσαμε για πολύ καιρό. Δεν μιλούσαμε για δύο χρόνια, επειδή είχαμε έρθει σε προσωπική και σε επαγγελματική ρήξη. Το σκέφτηκα, είδα τα λάθη μου. Δεν φταις εσύ, φταίω εγώ. Θα με συγχωρέσεις, το ξέρω», είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και πρόσθεσε:

«Επειδή πάντα μιλάγαμε σαν άντρες και φοβόμασταν να τα πούμε. Θέλω να σου πω ότι σε αγαπάω, ενώπιον όλου του κόσμου που μας βλέπει. Γιατί δεν στο έχω πει. Θέλει θάρρος και τόλμη να το πεις. Δεν θα πω πολλά γιατί δεν θέλω να κλάψω. Είπα ότι δεν θα κλάψω σε αυτό το παιχνίδι. Σε αγαπώ, θα τα πούμε από κοντά».