«Ρώτησα τον Μιλόγεβιτς και μου είπε 'ανοησίες'» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

«Ρώτησα τον Μιλόγεβιτς και μου είπε 'ανοησίες'»

«Ρώτησα τον Μιλόγεβιτς και μου είπε 'ανοησίες'»Ο Μιτάρ Μρκέλα, τεχνικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα μετέφερε το τι του είπε ο Μιλόγεβιτς για Ολυμπιακό και διέψευσε το θέμα για τελική συμφωνία με τους Πειραιώτες.
Ο Μίταρ Μρκέλα σχολίασε στην Σερβία και τη Novosti την κουβέντα που είχε με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την πληροφορία περί τελικής συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό για διετές συμβόλαιο. «Ρώτησα τον Μιλόγεβιτς αν τα δημοσιεύματα είναι αληθή. Μου απάντησε με μια λέξη: 'Ανοησίες'. Νομίζω πως αυτό είναι αρκετό», σχολίασε αρχικά.

Ο Μρκελα, σε δηλώσεις του στην Σερβία επίσης είπε: «Όταν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήρθε στον Ερυθρό Αστέρα συμφωνήσαμε ότι μοναδικός μας στόχος θα ήταν το πρωτάθλημα και μετά από έναν χρόνο θα καθόμασταν να μιλούσαμε για την επέκταση της συνεργασίας μας. Αυτό ακριβώς θα κάνουμε. Είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στην... μάχη για τον τίτλο και εξαιτίας αυτού, τέτοιες ειδήσεις δεν μας βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Χρειαζόμαστε ηρεμία και σταθερότητα». Η πλευρά Μιλόγεβιτς εδώ και πολύ καιρό είχε ξεκαθαρίσει πως τον Μαϊο θα γίνουν οι τελικές επαφές με τον Ερ. Αστέρα για νέο συμβόλαιο και ενώ για τον Σέρβο τεχνικό υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Ευρώπης αλλά και αραβικές χώρες. gazzetta.gr