«Προπόνηση» στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

«Προπόνηση» στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

01s3podosfΑνεπηρέαστος από τα όσα συνέβησαν την Κυριακή εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη και παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο επικράτησε με 3-1 του Πανιωνίου, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Πανιώνιος εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στον ημιτελικό, αντίθετα με τον ΠΑΟΚ που ήταν επιβλητικός. Γεμάτο παιχνίδι, με αρκετά καλό ρυθμό και πολλές φάσεις χθες στη Νέα Σμύρνη που είχε αρκετό κόσμο, χωρίς όμως το γήπεδο να είναι γεμάτο.

Στο πρώτο μέρος, ο Δικέφαλος ήταν καταιγιστικός και απείλησε σε δύο περιπτώσεις στα πρώτα λεπτά με τον Πρίγιοβιτς και τον Μακ. Ο Πανιώνιος απάντησε με χαμένη ευκαιρία του Σπιριντόνοβιτς, αλλά στο 24ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έγραψε το 0-1 με σέντρα του Αζεβέδο, κεφαλιά του Λημνιού και γκολ του Μαουρίτσιο που απλώς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, παρά το γεγονός πως η πορεία της ήταν ούτως ή άλλως προς τα μέσα. Στο 34ο λεπτό, ο Πρίγιοβιτς σκόραρε με κοντινή κεφαλιά για το 0-2 τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Ο Πανιώνιος προσπάθησε στο τέλος του πρώτου μέρους να μειώσει το σκορ, αλλά ο Μασούρας δεν μπόρεσε να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά, σημαδεύοντας το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την εικόνα τους, ήταν πιο κινητικοί, χάνοντας και μια καλή ευκαιρία με τον Παπαγεωργίου στο 60΄ που δεν μπόρεσε να σκοράρει, παρά το γεγονός πως ο Πασχαλάκης ήταν εξουδετερωμένος. Στο 73΄, o ΠΑΟΚ βρήκε και τρίτο γκολ με ωραίο σουτ του Μπίσεσβαρ λίγο έξω από την περιοχή. Ο Ολλανδός σούταρε συρτά και η μπάλα κατέληξε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για τον Κότνικ. Ο Πανιώνιος κατάφερε να μειώσει σε 1-3 με γκολ του Κόρμπου στο 85΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά (Σταυρόπουλος 46΄), Σαραμαντάς, Σαντάνα (Μπραχίμι 68΄), Κόρμπος, Μασούρας, Σαββίδης, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ (Παπαγεωργίου 46΄).
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μαλεζάς, Αζεβέδο, Μαουρίσιο (Σάκχοφ 76΄), Κάνιας, Λημνιός, Πέλκας (Μπίσεσβαρ 65΄), Μακ, Πρίγιοβιτς (Κουλούρης 69΄).

• H ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση σχετικά με το κατηγορητήριο και τις καταγγελίες του Ολυμπιακού, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Με βάση το κατηγορητήριο και την εκδίκαση της ένστασής μας εναντίον του ΟΣΦΠ για τη μη τέλεση του αγώνα (μονομερής αποχώρηση ΟΣΦΠ χωρίς να δώσει εντολή ο διαιτητής) και την αντικανονική συμμετοχή στο ΦΑ του Γκαρσία είναι σκάνδαλο οτιδήποτε άλλο πέραν της κατακύρωσης του αγώνα υπέρ μας ή στη χειρότερη περίπτωση διεξαγωγή του αγώνα».
kathimerini.gr