Οργανωμένη επιχείρηση αρπαγής του 13χρονου «βλέπει» το Χαμόγελο του Παιδιού - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Οργανωμένη επιχείρηση αρπαγής του 13χρονου «βλέπει» το Χαμόγελο του Παιδιού

Οργανωμένη επιχείρηση αρπαγής του 13χρονου «βλέπει» το Χαμόγελο του Παιδιού Για «οργανωμένη επιχείρηση αρπαγής» του μικρού Θανάση που αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή, κάνει λόγο το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο Σύλλογος ενημερώνει ότι απενεργοποιεί τον "συναγερμό Amber Alert", καθώς οι προσπάθειες των τελευταίων 7 ημερών δεν έχουν αποφέρει «κανένα αποτέλεσμα».

Παράλληλα απευθύνει νέα έκκληση για παροχή πληροφοριών από όποιον γνωρίζει κάτι για τις συνθήκες εξαφάνισης του παιδιού ή για την τύχη του.

Το Χαμόγελο του Παιδιού επισημαίνει αιχμηρά πως εάν ο 13χρονος πράγματι βρίσκεται στο εξωτερικό θα εγερθούν «ερωτηματικά για το πόσο εύκολα ένα παιδί μετακινείται μεταξύ κρατών» τη στιγμή μάλιστα που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι από τις ελάχιστες φορές που οι έρευνες για ένα παιδί που έχει εξαφανιστεί τόσες μέρες, δεν έχουν αποφέρει κανένα αποτέλεσμα ενώ κάποιες από τις πληροφορίες που προέρχονται από το συγγενικό του περιβάλλον είναι συγκεχυμένες αποπροσανατολίζοντας τις προσπάθειες εντοπισμού του.

«Όλοι όσοι αγαπούν τον Θανάση, από το Σπίτι που μεγάλωνε, από το σχολείο, από το φροντιστήριο, από την ομάδα του μπάσκετ και από τη γειτονιά τον περιμένουν να γυρίσει πίσω στην ασφάλεια και τη ζεστασιά που του αξίζει!» καταλήγει η οργάνωση. tanea.gr