Οι τρεις νέοι παίκτες των Διασήμων υποψήφιοι για αποχώρηση στο Survivor! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Οι τρεις νέοι παίκτες των Διασήμων υποψήφιοι για αποχώρηση στο Survivor!

surv-fot-1Οι Διάσημοι έχασαν για πέμπτη συνεχόμενη φορά το αγώνισμα της ασυλίας και έστειλαν «στον τάκο» τις τρεις τελευταίες προσθήκες στην ομάδα τους
Την Τετάρτη όλα άρχισαν νωρίτερα και όχι στις 21.00. Όλα άρχισαν στις 17.30. Τότε που η queen Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε στο «Survivor Πανόραμα» και απέδειξε ότι είναι άλλο level. Πανέμορφη, λαμπερή, ευδιάθετη η Ντίνα μας απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου και τον θαυμασμό των τηλεθεατών. Ντυμένη στα λευκά, το απόλυτο σημάδι της αγνότητας, η Κωνσταντίνα πλημμύρισε την οθόνη χαμόγελο, ομορφιά και χαρά. Δεν θύμωσε με τίποτα, δεν στράβωσε με κάποιον, δεν είπε κακίες. Απλά, αφέθηκε να είναι η καλή, γλυκιά Διάσημη που μέχρι πρότινος έτρωγε τούμπες στις ακτές του Αγίου Δομίνικου και τρολάριζε τους συμπαίκτες της. Η Κωνσταντίνα είναι αποκάλυψη, μία κατηγορία μόνη της. Είναι η πρώτη νικήτρια του «Survivor», η απόλυτη νικήτρια που και χρήματα έβγαλε και θα εξαργυρώσει τη φήμη της και τη δημοσιότητά της με την θέση παρουσιάστριας σε εκπομπή. Την ίδια ώρα οι υπόλοιποι που αποχώρησαν είτε ξεχάστηκαν εντελώς είτε απλά κάνουν περάσματα σε πάνελ τα οποία σε λίγο θα είναι ένα όνειρο απατηλό.

Κανέναν δεν ενδιαφέρει αν η Κωνσταντίνα είναι πραγματικά ο άγγελος που ξέβρασε σα γοργόνα το κύμα στις ακτές του Αγίου Δομίνικου. Η τηλεόραση άλλωστε είναι ρόλος και στην τελική η Σπυροπούλου ακόμη κι αν κάτι τέτοιο έγινε, μια χαρά ερμηνεία έκανε.


Οι πόντικες προτιμούν τις ξανθές
Επιστρέφοντας στα τρέχοντα, η Δαλάκα απολογείται για την αστοχία που στέρησε από την ομάδα της το έπαθλο του σάντουιτς και το βλέμμα των Διασήμων στρέφεται πλέον στο αγώνισμα της ασυλίας το οποίο χάνουν συνεχώς με αποτέλεσμα να έχουν αποδεκατιστεί και να στολίζει η Ροδάνθη τα μαλλιά της με λουλούδια. Αμ πώς;

Η λατρεία ο πόντικας κόβει βόλτες στα σανίδια των Μαχητών και δαγκώνει τη Ντάρια η οποία τον ρώτησε «ρε φίλε, τι εννοεί;». Λογικά θα περίμενε απάντηση από τον Τζέρυ.

Οι συμπαίκτες της θα της πουν ότι της έδινε φιλάκι, γλωσσόφιλο, ήθελε να πιει γάλα και το πιπιλούσε. Τρελό τρολάρισμα. Η Iron Barbie από τον φόβο της θέλει να πάει σπίτι της. Ξεχάσαμε το Barbie, τώρα πλέον ας ξεχάσουμε και το Iron, τηλεθεατάρες. Ο πόντικας τους παρακολουθεί από ψηλά και το απολαμβάνει. Μόνο που δε χειροκροτάει, ο Τζέρυ ο τιτανοτεράστιος. 

Το τρολάρισμα στη Ντάρια συνεχίζεται και όλοι χλευάζουν το ανύπαρκτο τραύμα της στα δάχτυλα. Το συμπέρασμα είναι πως οι πόντικες προτιμούν τις ξανθές. Από τη μία τη Δαλάκα κι από την άλλη η Ντάρια…


Ο Σώζων παίρνει τη θέση του μπροστά στην κάμερα και αρχίζει να πετάει κοτρώνες: «Θα πρέπει να βάλουμε τα αδύνατα δυνατά». Κάντε ένα τρανζλέισιον και πείτε μου, πού να τα βάλουμε τα αδύνατα; Τι εννοεί ο ποιητής; Οι νέοι παίκτες αρχίζουν να φοβούνται πως θα είναι αυτοί υποψήφιοι στο αποψινό Συμβούλιο. Κάτι αρχίζουν να υποψιάζονται μάλλον. Ο Σώζων και η Εύη θα αρπαχτούν για ένα μαγιό και φτάνουν στο σημείο να λογομαχήσουν καθώς η Σαλταφερίδου τον ξεμπροστιάζει και του ζητά να μιλά μπροστά της και όχι πίσω από την πλάτη της γιατί έχει μάθει ότι λαλάει ο Χάρος. Να, τα μας… Τούτος από την ώρα που μπήκε μόνο την άμμο δεν έχει σηκώσει.

Ο Θοδωρής κάθεται μπροστά στην κάμερα και αρχίζει να αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους έχει απομονωθεί. Πρώτα «καρφώνει» τον Αγόρου λέγοντας πως πλέον δεν τους ενώνει τίποτα παρά μόνο η συμμετοχή στο παιχνίδι. Ο Τεό, θυμίζει επικίνδυνα πλέον την κατάσταση στην οποία ήταν στο προηγούμενο ριάλιτι η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Κάνει λόγο για ψεύτικες συμπεριφορές και υποκρισία. Για πρόσωπα που πάντα έχουν στρατηγική προκειμένου να πετύχουν στον στόχο τους και να συνεχίσουν στο ριάλιτι. Δεν υπάρχουν παιδιά που είναι ουδέτερα, θα πει. Δηλαδή όλοι είναι λάθος και ο Θοδωρής είναι ο σωστός. Κάτι δεν πάει καλά, μεγάλε. Η Μαρία συνεχίζει να αντιμετωπίζει τον εαυτό της ως «καινούρια» και να τοποθετείται σε άλλη θέση από αυτή που έχουν οι υπόλοιποι Μαχητές. Θα δείξει. Σύντομα.

Κρίσιμος αγώνας για ασυλία Ο Τανιμανίδαρος is back. Μπαίνει κατευθείαν στο ψητό και λέει πως οι Διάσημοι έχουν χάσει τέσσερις φορές ενώ δεν παραλείπει να θυμίζει στους νέους πως από σήμερα θα βγαίνουν κι εκείνοι στον τάκο. Θοδωρής και Κρητικός στο πρώτο ματσάρισμα και ο Κρητικός κερδίζει τον πρώτο πόντο και κάνει το 1 – 0 για τους Διάσημους. Πάνος και Νάσος είναι οι επόμενοι. Το «πάζελ» επιστρέφει θραμβευτικά μαζί με τον Τανιμανίδαρο. Ο ψηλός υπέροχος Νάσος θα κάνει το 2 – 0 με χαρακτηριστική άνεση. Μελίνα και Ολγα θα μπουν στον στίβο μάχης, ο οποίος είναι κάπως βαρετός και θυμίζει όλα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Η Μελίνα θα φτάσει πιο γρήγορα αλλά η Ολγα θα είναι πιο εύστοχη και θα κάνει το 3 – 0 για τους Διάσημους. Μουρούτσος εναντίον Αγόρου. Για να δούμε αν θα συνεχιστεί το σερί των Διασήμων. Ο Αγόρου θα καταφέρει έστω και με δυσκολία να σκοράρει πιο γρήγορα και θα μειώσει σε 3 -1. Η Εύη Σκαρώνη θα αντιμετωπίσει την Φελίσια στην επόμενη αναμέτρηση. Η Φελίσια θα κάνει την έκπληξη και θα μειώσει σε 3 -2. Ο αγώνας γίνεται και πάλι ντέρμπι. Χάρης και Τσίλης δοκιμάζονται στη συνέχεια. Οι Μαχητές μετά την ευστοχία του Χάρη στις βολές θα ισοφαρίσουν σε 3 -3 και οι Διάσημοι για μία ακόμη φορά θα χάσουν το σημαντικό προβάδισμα που είχαν κερδίσει. Εύη Σαλταφερίδου εναντίον Ροδάνθης. Είναι η μέρα των ανατροπών καθώς η Ροδάνθη θα σκοράρει πιο γρήγορα και πλέον οι Μαχητές θα πάρουν το προβάδισμα και το σκορ θα γίνει 4 -3. Σώζων και Ηλίας. Η κατάσταση έχει αλλάξει δραματικά, ο Ηλίας θα σκοράρει πρώτος και 5 – 3 μπροστά οι Μαχητές.

Στέλιος εναντίον Χάρη. Μετά από μία πραγματική μάχη κάτω από τα καλάθια ο Στέλιος θα χάσει και οι Μαχητές συνεχίζουν να επελαύνουν στο σκορ το οποίο έχει γίνει πλέον 6 -3. Ολγα και Ροδάνθη είναι οι επόμενες παίκτριες. Η Ολγάρα θα μειώσει σε 6 – 4 και ο Τανιμανίδης θα πει, ω Θεοί, ότι σούταρε σαν δεύτερος Νίκος Γκάλης… Λιανέ, είσαι κάπου κοντά; Λιανός ακούει; Μουρούτσος και Πάνος. Ο Μιχάλης θα είναι ο πιο εύστοχος της συγκεκριμένης αναμέτρησης και θα μειώσει ακόμη περισσότερο κάνοντας το 6 -5. Θοδωρής και Σώζων αγωνίζονται στο επόμενο αλλά το μοντέλο θα κλέψει τη νίκη και θα κάνει το 7 – 5 για τους Μαχητές. Βιργινία και Εύη μονομαχούν και η ψηλή Βιργινία θα σκοράρει εύκολα και θα αυξήσει την διαφορά των Μαχητών σε 8 -5. Τσίλης και Νικόλας είναι οι επόμενοι. Αν και ο Αγόρου είναι πιο γρήγορος, είναι πιο άστοχος και θα χάσει στις βολές. Οι Διάσημοι με τον Τσίλη θα μειώσουν σε 8 – 6. Εύη Σκαρώνη και Μελίνα. Η Κύπρια θα κερδίσει εύκολα και θα κάνει το 9 – 6. Οι ελπίδες των Διασήμων μειώνονται δραματικά και πλέον μόνο με θαύμα θα γυρίσουν το παιχνίδι. Ο Νάσος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ηλία στον πιο κρίσιμο πόντο του παιχνιδιού. Ο Ηλίας θα σκοράρει και θα πάρει το παιχνίδι. Οι Μαχητές με σκορ 10 – 6 θα κερδίσουν για Πέμπτη συνεχόμενη φορά την ασυλία και ο Αγόρου θυμάται τον παλιό καλό εαυτό του, τον οποίο άφησε στην άκρη αφού η Φελίσια φρόντισε να του μεταφέρει όλα όσα λέγονται από το τηλεοπτικό κοινό. Και αρχίζουν τα συνθήματα από τη μια και τα χαμηλωμένα βλέμματα από την άλλη. Η Φελίσια πέτυχε μία νίκη και μιλάει στην κάμερα θαρρείς και έφερε χρυσό από τους Ολυμπιακούς… Άλλη Ροδάνθη μας βρήκε. Οι Μαχητές συζητούν τα αποτελέσματα και κάνοντας πλάκα λένε μεγάλες αλήθειες, όπως γα παράδειγμα το ότι τώρα που λείπει η Κωνσταντίνα θα δυσκολευτούν οι Διάσημοι να βγάλουν υποψηφίους. Ο Ηλίας θα πει την ατάκα της βραδιάς «Μπορεί από συνήθεια να ψηφίσουν και πάλι την Κωνσταντίνα»… Η Μελίνα πιστεύει ότι ίσως μία απώλεια ασυλίας να οδηγήσει σε ένα καλό ξεκαθάρισμα των Μαχητών και μάλλον έχει δίκιο. Οι Διάσημοι για την ασυλία και για τη σωτηρία Οι Διάσημοι θα αγωνιστούν για μία ακόμη φορά, με στόχο την ατομική ασυλία. Πριν ξεκινήσει το αγώνισμα ανακοινώνεται ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας που είναι για μία ακόμη φορά η Ολγα Φαρμάκη. Δεν πιάνεται πλέον η Ολγάρα, είναι η Δομινικανή Λάρα Κροφτ. Ο Στέλιος Κρητικός θα είναι τελικά ο νικητής στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, ο οποίος διαθέτει μεγάλα αποθέματα δύναμης.

Επιστροφή στις παραλίες όπου οι Διάσημοι κλαίνε τη μοίρα τους με τον Σώζοντα να εκτοξεύει πάλι ρουκέτες τις οποίες δεν χρειάζεται καν να καταγράψουμε. Οι δύο ομάδες θα μαζευτούν στο Συμβούλιο του Νησιού. Πολυτιμότερος παίκτης των Μαχητών είναι ο Ηλίας Γκότσης και η πολυτιμότερη παίκτρια η Μελίνα Μεταξά. Ο Σάκης θα ζητήσει από τον Θοδωρή να σχολιάσει την κατάσταση στην παραλία των Μαχητών και να εξηγήσει γιατί απομονώνεται. Η Ντάρια σχολιάζει την στάση του Θοδωρή κι εκείνος θα «αρπαχτεί» όμως η κουβέντα καταλήγει σε αδιέξοδο. Η ώρα της ψηφοφορίας για τους Διάσημους θα έρθει και η Εύη Σκαρώνη θα αναδειχθεί από την κάλπη ως πρώτη υποψήφια. Η Ολγα Φαρμάκη θα προτείνει τον Σώζοντα Παλαίστρα Χάρο λόγω κάλπης αλλά και λόγω δυναμικής. Τι ήταν να το κάνει; Βγάζει λόγο ο Χάρος νυχτιάτικα. Ο Στέλιος Κρητικός με την σειρά του υποδεικνύει την Εύη Σαλταφερίδου. Ετσι και οι τρεις νέοι παίκτες είναι υποψήφιοι για αποχώρηση. Στην κουβέντα που ακολουθεί η Εύη θα αναφέρει την διαφωνία της με τον Σώζοντα. Εκείνος θα πει ότι κάποιοι προσπαθούν να κάνουν το παιχνίδι ριάλιτι και υπεραμύνεται. Θα τσιτώσει την Εύη και η κόντρα θα φουντώσει. Εντωμεταξύ δεν μας φτάνει η αναστάτωση που έχει προκαλέσει ο παίκτης, δεν υπάρχει άνθρωπος να έχει πει σωστά το όνομά του σε άλλη πτώση πλην της ονομαστικής. Τι είναι αυτό; Δεν υπάρχει κάποιος να τους ενημερώσει; Αλλά θα μου πεις πόσοι Τούρκοι Ατζουνοπαραγωγοί γνωρίζουν πως κλίνεται ο Σώζων… Από την συζήτηση γίνεται σαφές πως οι τρεις παίκτες που μπήκαν κατάφεραν σε δύο εβδομάδες να τα κάνουν όλα άνω κάτω. Στο παιχνίδι θα μπει και η Εύη Σκαρώνη η οποία θα αποκαλύψει πως σε εκείνη είχε μιλήσει ο Σώζων.

Μαλλιά κουβάρια, τηλεθεατάρες. Σώζων, Εύη, Δαλάκα, Κρητικός και μη χειρότερα… Τους αφήνουμε να μαλλιοτραβιούνται και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για απόψε το βράδυ όπου θα κουνήσουμε το μαντήλι σε όποιον αποχωρήσει. protothema.gr