Η Λάρισα υποδέχεται απόψε με… άγριες διαθέσεις την ΑΕΚ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Η Λάρισα υποδέχεται απόψε με… άγριες διαθέσεις την ΑΕΚ

Η Λάρισα υποδέχεται απόψε στην έδρα της την ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αναμέτρηση έχει φορτιστεί από το αίτημα των Θεσσαλών να υποβληθεί σε έλεγχο αντιντόπινγκ οι ποδοσφαιριστές της «Ενωσης».

Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» αντέδρασαν έντονα θεωρώντας πως το αίτημα είναι προσβλητικό.

Στον αγωνιστικό τομέα χωρίς τους τιμωρημένους Εμάνουελ Περόνε και Τάσο Λαγό θα παραταχθεί η ΑΕΛ στο αποψινό παιχνίδι.

Παράλληλα, ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Γκοΐκοβιτς που είναι τραυματίας, ενώ ο Βαγγέλης Μόρας είναι ακόμα ανέτοιμος και εκτός πλάνων.

Οι είκοσι που θα έχει στη διάθεσή του ο έμπειρος τεχνικός είναι οι:

Μπόζοβιτς, Ξενοδόχοφ, Ζίζιτς, Χούμπτσεβ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Γουάλας, Γκόλιας, Φατιόν, Μπάλλας, Μασούρας, Λεοζίνιο, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Δερμιτζάκης, Ντέλετιτς, Κριζμάν, Ναζλίδης, Μακρής.

Στο μεταξύ χωρίς τον Μάρκο Λιβάγια που έμεινε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης θα παραταχθεί απόψε η ΑΕΚ για τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΛ στο «AEL FC Arena».

Ο Μανόλο Χιμένεθ προτίμησε να δώσει ανάσες στον Κροάτη εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Πανιώνιο, κόντρα στον οποίο αναμένεται να παίξει βασικός.

Επιπλέον, όπως αναμενόταν εκτός επιλογών έμειναν οι τραυματίες Αντρέ Σιμόες και Γιώργος Γιακουμάκης, αλλά και οι Παναγιώτης Κονέ και Έλντερ Λόπες, που όμως από έχουν ήδη ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Η αποστολή:

Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Μασούντ, Γιούσης, Μπακασέτας, Αραούχο, Αντωνίου.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 7.30μμ και θα μεταδοθεί από το Cosmotesport 1, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 17 ή 19 Απριλίου.