Ιστορικός διασυρμός για Αργεντινή από την Ισπανία - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Ιστορικός διασυρμός για Αργεντινή από την Ισπανία

Ιστορικός διασυρμός για Αργεντινή από την ΙσπανίαΣτο πιο δυνατό φιλικό τεστ λίγο πριν το Μουντιάλ, η Αργεντινή διασύρθηκε με 6-1 από την Ισπανία. Τραγική ομάδα χωρίς τον Λιονέλ Μέσι - δε ρίσκαρε με τη συμμετοχή του- η Αλμπισελέστε έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας της (τελευταία εξάρα το 2009 από τη Βολιβία) και προκάλεσε... πανικό στους φιλάθλους της τρεις μήνες πριν το Μουντιάλ. Μπορεί ο Σαμπάολι να έκανε αρκετές αλλαγές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί αυτή η κάκιστη εικόνα.
Στον αντίποδα, οι Ιβηρες ήταν εντυπωσιακοί, είχαν τον Ισκο σε απίθανη κατάσταση κι έδειξαν πανέτοιμοι για τα γήπεδα της Ρωσίας. Κι όμως η Αργεντινή μπήκε δυνατά και μόλις στο 8ο λεπτό ο Ιγουαϊν έχασε τρομερή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Η Ισπανία απάντησε και στο 12ο λεπτό ο Ντιέγκο Κόστα άνοιξε το σκορ, ενώ στο 27΄ ο Ισκο πέτυχε το 2-0. Η Αλσμπισελέστε απάντησε και από πάσα του Μπανέγα ο Οταμέντι πέτυχε το 2-1 στο 39'.
Στο 52ο ο Ισκο εκμεταλλεύθηκε την πάσα του Ιάγο και σημείωσε το 3-1. Η Αργεντινή είχε... καταρρεύσει, ο Ιγουαϊν σε δυο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και όλα είχαν τελειώσει! Στο 55΄ο Τιάγκο πέτυχε το 4-1 για την Ισπανία. Ο Σαμπάολι έκανε τέσσερις αλλαγές, αλλά η εικόνα παρέμεινε τραγική. Στο 73' ο Ασπας σημείωσε το 5-1 κι ένα λεπτό αργότερα ο Ισκο πέτυχε χατ τρικ!
Ισπανία: Ντε Χέα, Ράμος, Πικέ (72' Αθπιλικουέτα), Αλμπα (79' Αλόνσο), Καρβαχάλ, Ινιέστα (56΄Σαούλ), Τιάγκο (82' Παρέχο), Ισκο (76' Λούκας), Κόκε, Ασένσια, Ντιέγκο Κόστα (46' Ασπας)
Αργεντινή: Ρομέρο (22' Καμπαγιέρο), Μασκεράνο (56' Παβόν), Οταμέντι, Ρόχο, Ταλιάφικο, Μπούστος (62' Μερκάδο), Μπίλια, Μπανέγα (62' Πέρες), Μέσα, Λο Σέλσο (84' Ακούνα), Ιγουαΐν (59' Μαρτίνες)
Πηγή: gazzetta.gr