Ηράκλειο: Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης της 37χρονης Κατερίνας - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ηράκλειο: Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης της 37χρονης Κατερίνας


Ηράκλειο: Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης της 37χρονης ΚατερίναςΑναμένεται να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες «βούτηξε» στο κενό η άτυχη Κατερίνα και αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ατύχημα, ή αυτοχειρία

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού της άτυχης 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη, η οποία βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης στο πάρκο Νεολαίας επί της Λεωφόρου Ικάρου στο Ηράκλειο, βρίσκονται η οικογένεια της, αλλά και οι αρχές προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της.


Αν και τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η αστυνομία, κάνουν λόγο για πτώση από μεγάλο ύψος, αυτό που απομένει τώρα είναι να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες η άτυχη Κατερίνα έκανε «βουτιά» στο κενό, αν πρόκειται για εγκληματικά ενέργεια, ατύχημα, ή αυτοχειρία.


Την ίδια ώρα συντετριμμένοι η μητέρα της και ο αδερφός της, δε μπορούν να πιστέψουν ότι η πολυήμερη αναζήτηση του δικού τους ανθρώπου, θα κατέληγε με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Η μητέρα της Σταυρούλα Γοργογιάννη, μιλώντας στο cretapost, λίγες ώρες μετά τη διαδικασία αναγνώρισης της σορού της στο νεκροτομείο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, είχε αναφέρει ότι από την πρώτη στιγμή, που την αναζητούσαν ένιωθε ότι είχε συμβεί κάτι κακό στο παιδί της.

Το χρονικό


Το πτώμα της 37χρονης βρήκε το πρωί της Τετάρτης πολίτης που περνούσε μέσα από το πάρκο και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές. Αστυνομικοί, αλλά και ο ιατροδικαστής έσπευσαν στο σημείο, όπου πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο.

Όπως διαπιστώθηκε το σημείο, όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης Κατερίνας δεν ήταν ιδιαίτερα εμφανές, γι’ αυτό και μέχρι τότε κάποιος δεν έτυχε να το αντιληφθεί. Επίσης όπως εκτιμάται, λόγω της κατάστασης του πτώματος, ο θάνατος είχε επέλθει πριν από αρκετές ημέρες.



Το δύσκολο έργο της αναγνώρισης του πτώματος ανέλαβε ο μικρότερος αδερφός της Κατερίνας, Γιώργος, με τον οποίο ήταν ιδιαίτερα δεμένοι, ενώ στο ΠΑΓΝΗ βρέθηκε και η μητέρα της, που περίμενε για μία θετική είδηση έστω την τελευταία στιγμή ότι δεν επρόκειτο για το δικό της παιδί.

Συντετριμμένη η μητέρα της ανέφερε, μιλώντας στο cretapost, ότι δεν πιστεύει την τραγική κατάληξη που είχε η αναζήτηση του παιδιού της και δε μπορούσε να αντικρίσει το άψυχο σώμα της Κατερινούλας της.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα είχε φύγει από το σπίτι της στις 5 Μαρτίου, χωρίς να πάρει μαζί της τα προσωπικά της αντικείμενα. Όταν καθυστερούσε να επιστρέψει το βράδυ της ίδιας ημέρας, η μητέρα της και ο αδερφός της ανησύχησαν και κατήγγειλαν την εξαφάνιση της στην αστυνομία.

Πηγή: Cretapost.gr