Η «απαγορευμένη» ταινία της Βουγιουκλάκη για πρώτη φορά στο διαδίκτυο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Η «απαγορευμένη» ταινία της Βουγιουκλάκη για πρώτη φορά στο διαδίκτυο

Η «απαγορευμένη» ταινία της Βουγιουκλάκη για πρώτη φορά στο Î´Î¹Î±Î´Î¯ÎºÏ„Ï…Î¿Η Φίνος Φιλμ για πρώτη φορά μετά από 54 χρόνια, δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στο facebook πλάνα από την «απαγορευμένη» ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία «θάφτηκε» επειδή δεν πήγε καλά εισπρακτικά αλλά και επειδή περιείχε τολμηρές σκηνές της ηθοποιού.
«Για πρώτη φορά, μετά από 54 χρόνια, προβάλλουμε απόσπασμα από την ταινία “Aliki My Love”, σε σκηνοθεσία Rudolph Mate, που έκανε πρεμιέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό σαν σήμερα το 1964. Η αποκατάσταση της ταινίας κατάφερε να υλοποιηθεί πριν λίγους μήνες, και σύντομα θα διατεθεί προς το κοινό, σε συλλεκτική έκδοση!», αναφέρει η ανακοίνωση της Φίνος Φιλμ.

Η ιστορία της ταινίας:

Ο Μπάρι, ένας φουκαράς playboy, προσδοκά να πλουτίσει με την κληρονομιά ενός θείου του, βασιλιά της σάλτσας και των ψητών. Ο δικηγόρος του, όμως, τον πληροφορεί ότι το μυστικό της σάλτσας χάθηκε μαζί με τον θείο του και ότι δεν υπάρχει τίποτα κληρονομήσιμο, εκτός από ένα νησάκι στο Αιγαίο, με το όνομα Ευτυχία, από το οποίο καταγόταν ο θείος του.
Για το νησί ενδιαφέρεται και ένας ξενοδόχος, ο Ρίτσαρντ, ο οποίος σχεδιάζει να το κάνει τουριστικό θέρετρο και έτσι οι δυο άνδρες έρχονται εσπευσμένα στην Ελλάδα.
Στην “Ευτυχία” συναντούν την όμορφη δασκάλα Αλίκη και τη μητέρα της Άννα. Οι δύο γυναίκες είναι αποφασισμένες να εμποδίσουν την εγκατάσταση των ξένων στο νησί. Η ομορφιά της Αλίκης σαγηνεύει τον Μπάρι και ο Ρίτσαρντ σκλαβώνεται από την υπέροχη μαγειρική της Άννας. Μια μέρα, όμως, ο Ρίτσαρντ ανακαλύπτει ότι η Άννα κατέχει το μυστικό της περίφημης σάλτσας, με το οποίο ο Μπάρι μπορεί να γίνει πραγματικά πλούσιος…
Δείτε το απόσπασμα λίγο πιο κάτω στο βίντεο που ακολουθεί.