Hürriyet: Κομήτης θα χτυπήσει τη Γη και θα ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος μέσα στο 2018! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Hürriyet: Κομήτης θα χτυπήσει τη Γη και θα ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος μέσα στο 2018!

Είχατε απορία για το πότε θα ξεκινήσει ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος; Σας φαίνεται ότι ο κόσμος χρησιμοποιεί υπερβολική πολεμική ρητορική τον τελευταίο καιρό. Οι συντάκτες της Hürriyet, άφησαν για λίγο το «σπρώξιμο» στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και είπαν να απντήσουν όλα τα προηγούμενα καίρια ερωτήματα.

Σύμφωνα λοιπόν με τη Hürriyet, ο μέγας μελλοντολόγος Νοστράδαμος είπε ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει το 2018. Η εφημερίδα επικαλείται το βιβλίο «Οι Προφητείες» και λέει ότι μέσα σε αυτό αναφέρεται ότι ο σημαντικότερος πόλεμος θα ξεκινήσει μεταξύ Γερμανίας και Γαλλίας, ενώ αλλού αναφέρεται ότι η μεγαλύτερη πολεμική σύρραξη θα διαρκέσει 27 ολόκληρα χρόνια. «Βέβαια κάποιοι συνωμοσιολόγοι αντικρούουν το Νοστράδαμο, λέγοντας ότι η μεγάλη μάχη θα γίνει μεταξύ ΗΠΑ και ενός συνασπισμού Κίνας-Ρωσίας-Βόρειας Κορέας».

Στη συνέχεια η εφημερίδα, ή μάλλον ο Νοστράδαμος στρέφεται εναντίον των ΗΠΑ οι οποίες «θα χτυπηθούν από τεράστιο σεισμό που θα δημιουργήσει επακόλουθα μεγάλης κλίμακας σε όλο τον πλανήτη». Για να το στηρίξουν αυτό επικαλούνται την ανακοίνωση του Γεωλογικού Ινστιτούτου των ΗΠΑ, που ανακοίνωσε σεισμική δραστηριότητα στη Ζώνη Καλκάσια Ντάλμα, στην οποία σημειώνονται σεισμοί της μεγαλύτερη δυνατής κλίμακας.

Περνάμε στην Ιταλία, όπου ο Νοστράδαμος, σύμφωνα με τους Τούρκους, είπε ότι ο Βεζούβιος θα εκραγεί και θα πεθάνουν 6.000 άνθρωποι.

Κι αν νομίζατε ότι σταματάμε εκεί αυταπατάστε. Συνεχίζοντας, ένα τεράστιο ουράνιο σώμα θα χτυπήσει τη Γη το 2018. Συγκεκριμένα ο Νοστράδαμος αναφέρει ότι «Μεγάλη καταστροφή θα χτυπήσει τη Γη, με ένα κομήτη που θα εμφανιστεί στον ουρανό. Πυρηνική τρομοκρατία και φυσικές καταστροφές θα διαλύσουν τον πλανήτη».

Βέβαια όλα αυτά, την ώρα που η NASA απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο για τα επόμενα 100 χρόνια.

Πηγή: protothema