Dancing with the stars: Εκπλήξη με την αποχώρηση -Τι ανακοίνωσε η Ευαγγελία Αραβανή [βίντεο] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Dancing with the stars: Εκπλήξη με την αποχώρηση -Τι ανακοίνωσε η Ευαγγελία Αραβανή [βίντεο]

Φωτογραφία: Facebook @ANT1 Dancing with the Stars *Official Page*Εκπλήξεις έχει το 10ο live του Dancing with the Stars με την Ευαγγελία Αραβανή να κάνει ανακοινώσεις στους διαγωνιζόμενους.

Από τη σημερινή χορευτική δοκιμασία ένα ζευγάρι θα κερδίσει ασυλία για το επόμενο live, ενώ απόψε δεν θα υπάρξει αποχώρηση.

«Eχω να σας ανακοινώσω κάτι: Έχουμε ένα πασχαλινό δώρο για όλους εσάς, ή μάλλον δύο θα έλεγα καλύτερα. Απόψε το ζευγάρι που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία κερδίζει ασυλία για το επόμενο live. Και τι εννοώ με αυτό: Θα χορέψει κανονικά στο Dancing with the stars αλλά θα είναι εκτός διαγωνισμού. Σώζεται αυτόματα. Και συνεχίζω, γιατί όπως σας είπα και πριν έχω δύο εκπλήξεις. Σήμερα ξεκινάμε οκτώ και θα τελειώσουμε 8. Δεν υπάρχει αποχώρηση. Όπως καταλαβαίνετε, απόψε απλά χορεύετε και το ευχαριστιέστε και είστε πανέτοιμοι να κατακτήσετε την κορυφή» ανακοίνωσε η Ευαγγελία Αραβανή.