Έξαλλος ο Μπιμπίλας με τον Μποτρίνι: «Δεν ξέρει να φέρεται στους καλεσμένους» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Έξαλλος ο Μπιμπίλας με τον Μποτρίνι: «Δεν ξέρει να φέρεται στους καλεσμένους»

To Hell’s Kitchen έχει ανοίξει τις πόρτες του και πολλά πρόσωπα της showbiz- σύμφωνα με το κόνσεπτ- επισκέπτονται το εστιατόριο για να απολαύσουν τα φαγητά των διαγωνιζόμενων.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Σπύρος Μπιμπίλας που μαζί με την παρέα του πήγε χθες στο τηλεοπτικό εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι. Ωστόσο όπως έγινε αντιληπτό δεν έμεινε ευχαριστημένος, γεγονός που γνωστοποίησε με μια ανάρτηση στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πόζαρε με τους φίλους του στο instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Στο Hell’s Kitchen του ΑΝΤ1 με Αλέξανδρο Πετρίδη, Τζόυ Μιχαηλίδου και Κώστα Βενετσάνο… Δεν περάσαμε και τόσο όμορφα».

Το πρωί της Τρίτης, το Πρω1νό με τη Φαίη Σκορδά επικοινώνησε με τον ηθοποιό ο οποίος αποκάλυψε τι συνέβη.

«Επειδή άκουσα και μερικές ανακρίβειες, να το διορθώσω… Στην εκπομπή καλέστηκα εγώ και εγώ επέλεξα αυτούς που θα είναι μαζί μου. Πήρα τηλέφωνο και είπα τα τηλέφωνα μήπως κάποιον δεν τον ήθελαν. Είχα την έγκριση της εκπομπής… Το γεγονός που με δυσαρέστησε ήταν ότι αφού μας έφεραν τα ορεκτικά μας είπαν να μην παραγγείλουμε πρώτο πιάτο αλλά κατευθείαν κυρίως. Περιμέναμε 2,5 ώρες για να αρχίσει η εκπομπή… Όταν άρχισε σιγά σιγά βλέπαμε ότι ο κ. Μποτρίνι δεν ήρθε να μας χαιρετήσει ούτε καν στο τέλος που παρευρεθήκαμε και αισθανθήκαμε κομπάρσοι. Ο κ. Βενετσάνος που είναι η ιστορία της τηλεόρασης ζήτησε να κόψουν τα πλάνα του. Ο κ. Μποτρίνι είδε από μακριά ότι κάτι συμβαίνει στο τραπέζι και έφυγε από το στούντιο δεν ήρθε καν να πλησιάσει να δει τι συμβαίνει… Αυτό μας εξόργισε περισσότερο! Έρχεται ο υπεύθυνος της εκπομπής, ο κ. Πάσιος, του εξηγούμε τι έγινε και ότι δεν θέλουμε να παιχτούν τα πλάνα μας… Μας λέει ότι είναι δύσκολο, αρχίζει μία λογομαχία και έρχεται ένας κύριος με πολύ απαξιωτικό τρόπο λέει “Άστους αυτούς”».

Δείτε τα βίντεο: