Τυφλωμένη από τη ζήλια της επιτέθηκε στον φίλο της με σπαθί σαμουράι - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Τυφλωμένη από τη ζήλια της επιτέθηκε στον φίλο της με σπαθί σαμουράι

Κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας αντιμετωπίζει η 30χρονη Emily Javier, η οποία τραυμάτισε τον σύντροφό της με κατάνα, το σπαθί των σαμουράι.

Από την επίθεσή της, ο Alex Lovell κινδύνεψε να χάσει τα δάχτυλά του αλλά και τη ζωή του, και μάλιστα από τη γυναίκα που υποτίθεται πως μοιραζόταν τη ζωή του.

Το περιστατικό συνέβη στις 3 Μαρτίου στην πολιτεία Ουάσιγκτον των ΗΠΑ και το αποτέλεσμα ήταν ο Lovell να καταλήξει στο νοσοκομείο, όπου παραμένει καθώς έχει πολλές εκδορές και τραύματα.

Στην αστυνομία, η Javier υποστήριξε πως βρήκε την εφαρμογή γνωριμιών Tinder στο κινητό του συντρόφου της, ενώ ήταν ήδη οργισμένη μαζί του επειδή έπαιζε ατελείωτες ώρες βίντεο παιχνίδια.

Ο Lovell παραδέχεται πως περνούσε πολύ χρόνο μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του- 12 και 13 ώρες τη μέρα!- αλλά επιμένει πως δεν είχε απατήσει τη σύντροφό του.

«Δεν είχα χρόνο για να βλέπω αρκετά εκείνη, πόσω μάλλον και μία άλλη γυναίκα» δήλωσε.

Η Javier είπε πάντως στην αστυνομία ότι επιτέθηκε στον Lovell αφότου βρήκε «στοιχεία» πως της ήταν άπιστος. Τα στοιχεία αυτά, κατά την ίδια, ήταν πρώτον η εφαρμογή γνωριμιών, δεύτερον το ότι εντόπισε γρατζουνιές στην πλάτη του και τρίτον το ότι βρήκε κόκκινες τρίχες στο ντους του σπιτιού της, ενώ τα δικά της μαλλιά είναι πράσινα.

Πηγή: newsbeast