Ρόδος: Οι εξηγήσεις του καθηγητή για τους καυτούς διαλόγους με μαθήτρια – Ξέφυγαν τα πράγματα στο διαδίκτυο! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ρόδος: Οι εξηγήσεις του καθηγητή για τους καυτούς διαλόγους με μαθήτρια – Ξέφυγαν τα πράγματα στο διαδίκτυο!

Ο πλατωνικός έρωτας που ένιωθε μια 14χρονη για τον 37χρονο καθηγητή της, σε σχολείο της Ρόδου, προχώρησε σε διαδικτυακό επίπεδο! Ο εκπαιδευτικός έδωσε απαντήσεις...

Έπαυσε από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων η ποινική δίωξη για 40χρονο εκπαιδευτικό, που κατηγορούνταν για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Συγκεκριμένα το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους ισχυρισμούς των συνηγόρων υπεράσπισης, μετέτρεψε την κατηγορία και έπαυσε εφ’ όρου την ποινική δίωξη.

Κατά την ακροαματική διαδικασία, απολογούμενος ο εκπαιδευτικός έκανε λόγο για μία «επιπόλαιη πράξη» εκ μέρους του που είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο με συνομιλίες μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης με την μαθήτρια, τις οποίες αναγνώρισε ότι ήταν λάθος που τις ανέχτηκε και θέλησε – όπως είπε να αποτρέψει.

Ο εκπαιδευτικός πρόσθεσε ότι ήταν αυτός που ενημέρωσε και παρέδωσε τις συνομιλίες στον προϊστάμενο του, ότι ήταν μία «απερισκεψία, ένα λάθος όμως σε καμία περίπτωση δεν έκανε την οποιαδήποτε πρόταση στην κοπέλα». Ο ίδιος είπε πως όταν αντιλήφθηκε το λάθος του προσπάθησε να το σταματήσει και πως όλα αυτά τα χρόνια που εργάζεται στην δημόσια εκπαίδευση ουδέποτε έχει δημιουργήσει το παραμικρό με εξαίρεση αυτό το περιστατικό το οποίο και έχει ήδη «πληρώσει» ο ίδιος και η οικογένειά του ακριβά.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες σε δεύτερο βαθμό, καθώς πριν από δύο χρόνια ο 40χρονος κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών με τριετή αναστολή. Η υπόθεση αφορά μηνύματα τα οποία αντάλλαξε ο 40χρονος μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης με ανήλικη κοπέλα που το διάστημα εκείνο που φέρεται να τελέστηκε το αδίκημα ήταν και μαθήτρια του, ενώ πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε η μαθήτρια στον διευθυντή του σχολείου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ολα άρχισαν όταν η 14χρονη έστειλε στον καθηγητή της αίτημα φιλίας στο facebook κι εκείνος δέχτηκε. Η μαθήτρια άρχισε να του στέλνει μηνύματα θαυμασμού, αλλά εκείνος έδειχνε διστακτικός.

Ωστόσο, γοητευμένος από τις εκρήξεις θαυμασμού της ανήλικης, την άφηνε να του λέει διάφορα στις συχνές μυστικές επικοινωνίες που είχαν. Κάποια στγμή, όπως υποστήριξε η μαθήτρια, δεν δίστασε να κάνει μαζί της cyber sex. Στην πορεία, η 14χρονη έγινε φορτική και γρήγορα ο 37χρονος κατάλαβε ότι κινδύνευε, αφού έδειχνε αποφασισμένη να αποκαλύψει τα πάντα.

Οι μεταξύ τους διάλογοι σοκάρουν και αποκαλύφθηκαν από τον ίδιο τον καθηγητή, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία όταν η υπόθεση διέρρευσε και ενημερώθηκε ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, ο οποίος τον κάλεσε για εξηγήσεις.

Πηγή: rodiaki.gr