Σωτήρης Κοντιζάς: «Θα σηκωθώ να φύγω από την χώρα. Γιατί να κάτσω;» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Σωτήρης Κοντιζάς: «Θα σηκωθώ να φύγω από την χώρα. Γιατί να κάτσω;»

Στο oneman.gr παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ο κριτής του MasterChef μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους ανθρώπους που αντιπαθεί.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θα το πω μιας κι είναι της εποχής μας. Έγινα ελεύθερος επαγγελματίας τον τελευταίο περίπου ενάμιση χρόνο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν τόσο δύσκολο. Θες να πληρώσεις και δεν σε αφήνουν, κάτι δεν βρίσκουν, κάτι κολλάει, κάτι λείπει.

Δεν ξέρω αν φταίνε όσοι δουλεύουν στις υπηρεσίες ή αυτοί που φτιάχνουν τα προγράμματα, όμως όσοι μου απαντάνε ‘ε τι να κάνω, δεν το βρίσκω’, μου είναι αντιπαθείς. Στο τέλος θα σηκωθώ να φύγω από τη χώρα, είναι πια και τόσο εύκολο, γιατί να κάτσω;

Δεν ξέρουν να σου απαντήσουν, είναι πολύ άσχημο. Αντιπαθώ επίσης όλους τους σερβιτόρους και τους ανθρώπους των μαγαζιών που σου μιλάνε στον ενικό, αυτό το ‘τι θα πάρεις φιλαράκι;’.

Τώρα το δέχομαι, που μπορεί ο άλλος να με αναγνωρίζει, μιλάω για πριν και γενικά, όταν αυτή είναι η στάση του μαγαζιού και του ανθρώπου που σου παίρνει την παραγγελία. Επίσης δεν μπορώ τις εκφράσεις του στιλ ‘να σου κάνω μια τηγανιά;’, αυτό με προσβάλλει γιατί ξέρω ότι ο μάγειρας θα την κάνει την τηγανιά».