Τεράστιοι κορμοί διαπέρασαν το παρμπρίζ και ο οδηγός βγήκε… ανέγγιχτος - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Τεράστιοι κορμοί διαπέρασαν το παρμπρίζ και ο οδηγός βγήκε… ανέγγιχτος

Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η πυροσβεστική της Τακόμα στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που η φράση «αν έχεις τύχη διάβαινε» παίρνει και οπτική μορφή.

Οι εικόνες από αυτοκινητόδρομο στην Ουάσιγκτον δείχνουν ένα τρομακτικό τροχαίο, με τεράστιους κορμούς δέντρων να διαπερνούν το παρμπρίζ μιας νταλίκας και ο οδηγός του φορτηγού να βγαίνει ζωντανός, ευτυχώς, σώος και αβλαβής!
gfoibhjgfio2
Κοιτώντας τις φωτογραφίες δύσκολα πιστεύει κάποιος ότι ο οδηγός θα μπορούσε να μην είχε σκοτωθεί λόγω των τεράστιων κορμών που διαπέρασαν το μεγάλο όχημα.  Το περιστατικό ξεκίνησε όταν εκείνος ακολουθούσε ένα άλλο φορτηγό. Το πρώτο όχημα φρέναρε πολύ απότομα λόγω της ξαφνικής κίνησης που εμφανίστηκε εμπρός του.
gfoibhjgfio3
Όπως ανέφερε το abc30.com, ο οδηγός δεν πρόλαβε να φρενάρει έγκαιρα και χτύπησε με δύναμη στην πρώτη νταλίκα, που είχε ως αποτέλεσμα τη μετατόπιση των κορμών προς τα πίσω.

Ο πρώτος οδηγός τραυματίστηκε στα πλευρά ενώ ο δεύτερος ως δια μαγείας βγήκε ανέγγιχτος.
gfoibhjgfio4

gfoibhjgfio5