Άντρας άφησε τη μητέρα του να πεθάνει για να κληρονομήσει τα λεφτά που είχε στην τράπεζα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Άντρας άφησε τη μητέρα του να πεθάνει για να κληρονομήσει τα λεφτά που είχε στην τράπεζα

Ο 39χρονος Eric Paul Brunner, κατηγορήθηκε για δολοφονία και κακοποίηση της ηλικιωμένης μητέρας του, σύμφωνα με το News & Observer.

Η 74χρονη μητέρα του Brunner, Cynthia, είχε πέσει και έμεινε αβοήθητη στο πάτωμα αφού ο γιος της αρνήθηκε να τη βοηθήσει, παρόλο που ήξερε ότι αν την άφηνε αβοήθητη θα πέθαινε.

Ο αξιωματικός της Wake County, JN Yoakum, δήλωσε ότι ο Brunner “ήξερε ότι η αδιαφορία του θα μπορούσε να οδηγήσει στο θάνατό της, κάτι που δείχνει ήθελε να πεθάνει η μητέρα του “.
Ο άνθρωπος υποτίθεται ότι περπάτησε πάνω από την πεθαμένη μητέρα για να κερδίσει κληρονομιά
Ο Brunner “πιστεύει ότι η μητέρα του έχει 30.000 δολάρια στην τράπεζα τα οποία ήθελε να κληρονομήσει μετά το θάνατό της”, δήλωσε ο Yoakum.

“Πιστεύεται ότι η ηλικιωμένη ήταν ζωντανή για κάποιο διάστημα μετά την πτώση,” σύμφωνα με τη WRAL.

“Ο Brunner παραδέχτηκε στους ανακριτές ότι η μητέρα του ήταν ζωντανή και έκανε προσπάθειες να επικοινωνήσει μαζί του για κάποιο χρονικό διάστημα μετά την πτώση της, ωστόσο, εκείνος αρνήθηκε να την βοηθήσει. Παραδέχθηκε περαιτέρω ότι ήξερε ότι η αδιαφορία του θα μπορούσε να οδηγήσει στο θάνατό της και ότι ήθελε να πεθάνει η μητέρα του.”

Ο Brunner συνελήφθη στις 13 Μαρτίου και η δίκη του θα γίνει στις 14 Απριλίου, ενώ το ποσό της εγγύησής του ανέρχεται σε 1 εκατομμύριο δολάρια.