Συγκλονίζει η μητέρα της Κατερίνας Γοργογιάννη για το τραγικό τέλος – «Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα…» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Συγκλονίζει η μητέρα της Κατερίνας Γοργογιάννη για το τραγικό τέλος – «Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα…»

Πάγωσε η Κρήτη στο άκουσμα της θλιβερής είδησης. Η Κατερίνα Γοργογιάννη που είχε εξαφανιστεί βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης νεκρή στο πάρκο Νεολαίας.

Η Κατερίνα Γοργογιάννη είχε εξαφανιστεί από τις 5 Μαρτίου. Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε νεκρή στο πάρκο Νεολαίας του Ηρακλείου σοκάροντας την Κρήτη και βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς της ανθρώπους.

«Περίμενα ότι το παιδί μου είχε πάθει κάτι κακό…»

Συντετριμμένη η μητέρα της άτυχης Κατερίνας Γοργογιάννη, μιλώντας στο cretapost, δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που χτύπησε την οικογένεια της.

Σύμφωνα με την ίδια, όλες αυτές τις ημέρες που αναζητούσαν ένα σημάδι από την Κατερίνα, που είχε φύγει από το σπίτι τους στις 5 Μαρτίου, μέσα της ένιωθε ότι το παιδί της, η κόρη που μεγάλωσε με τόσες δυσκολίες είχε πάθει κάτι κακό.

«Δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμουν. Περίμενα ότι το παιδί μου είχε πάθει κάτι κακό και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Ήρθε η στιγμή που μου το επιβεβαίωσε ο γιος μου, ο Γιώργος ότι η Κατερίνα μας ήταν νεκρή», λέει η Σταυρούλα Γοργογιάννη.

«Δεν είχα το κουράγιο να δω το παιδί μου μέσα σε μία μαύρη σακούλα, το άψυχο κορμάκι της, της Κατερίνας μου» αναφέρει η κυρία Γοργογιάννη με δάκρυα στα μάτια. 

Όπως προσθέτει η ίδια και τα δύο της παιδιά τα μεγάλωσε μόνη της, αφού ο πατέρας τους πέθανε αρκετά νέος, μέσα από πολλές δυσκολίες και πολλά προβλήματα.

«Και τα δύο μου παιδιά τα μεγάλωσα μόνη μου με κόπους και στερήσεις. Δεν ξέρω, τι συνέβη και έφυγε η Κατερίνα από το σπίτι, δεν ξέρω τι παράπονο μπορεί να είχε το παιδί μου» λέει η μητέρα της άτυχης 37χρονης.

Πηγή: cretapost