Εκτοξεύτηκε με πύραυλο για να αποδείξει ότι η Γη είναι επίπεδη! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Εκτοξεύτηκε με πύραυλο για να αποδείξει ότι η Γη είναι επίπεδη!

flat1__1_61χρονος Αμερικανός κατασκεύασε αυτοσχέδιο πύραυλο για να εκτοξευτεί στο Διάστημα, ώστε να διαψεύσει τη NASA και όσους ισχυρίζονται ότι η Γη είναι σφαιρική
Ο αμετανόητος flat earther, δηλαδή "οπαδός" της θεωρίας της Επίπεδης Γης, Mad Mike Hughes την γλίτωσε εξαιρετικά φθηνά μετά από την "οριζοντίωση" του στο έδαφος.

Ο 61χρονος Αμερικανός δηλώνει μεγάλος υπέρμαχος της θεωρίας πως η Γη είναι στην πραγματικότητα... επίπεδη και μάλιστα το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Θέλοντας να αποδείξει μάλιστα τη θεωρία, ο "τρελό-Μάικ" κατασκεύασε μόνος του έναν αυτοσχέδιο πύραυλο, προκειμένου να εκτοξευτεί στο Διάστημα, από όπου και θα μπορούσε να δει "ιδίοις όμασι" πως η Γη δεν είναι σφαιρική, όπως υποστηρίζει η NASA και.. όλος ο υπόλοιπος πλανήτης.

Τελικά μετά από πολλά χρόνια ο Huges κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα γραφειοκρατικά κωλύματα που τον κρατούσαν πίσω, οπότε και το Σάββατο που μας πέρασε εκτοξεύτηκε στον ουρανό μαζί με τον πύραυλο του «Research Flat Earth» από την έρημο Μοχάβε, έφτασε σε ύψος 580 μέτρων από το έδαφος, πριν ανοίξει το αλεξίπτωτό του και πέσει στη Γη.

Όπως μεταδίδει η Washington Post, από το τολμηρο εγχείρημα του 61χρονου σοφέρ λιμουζίνας έμειναν τελικά κάποιοι πόνοι στη μέση, ενώ ο πύραυλός του έπαθε μικρές ζημιές. Ο ίδιος δεν ανέφερε τίποτα σχετικά με το εάν διαπίστωσε αν η γη είναι επίπεδη ή όχι, ωστόσο ανέφερε ότι σε μερικούς μήνες σκοπεύει να φτάσει ακόμη υψηλότερα με τον αυτοσχέδιο πύραυλο του.