Αποκεφαλισμένη κότα ζει και μεγαλώνει κανονικά εδώ και μία εβδομάδα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Αποκεφαλισμένη κότα ζει και μεγαλώνει κανονικά εδώ και μία εβδομάδα

Μια ακέφαλη κότα κατάφερε να επιβιώσει για μία ολόκληρη εβδομάδα μετά τον αποκεφαλισμό της και ο λόγος αυτός ήταν αρκετός για να την υιοθετήσει μία κτηνίατρος, η οποία την χαρακτήρισε ως «αληθινό πολεμιστή».

Το περίεργο αυτό πτηνό εντοπίστηκε στην περιοχή Mueang Ratchaburi της επαρχίας Ratchaburi στην κεντρική Ταϊλάνδη.
Οι φωτογραφίες δείχνουν μία κότα που της λείπει ένα μεγάλο μέρος του κεφαλιού και αντ’ αυτού υπάρχει μία στερεή μάζα αίματος.

Το αξιοσημείωτο της όλης υπόθεσης είναι πως αυτή η κότα καταφέρνει και στέκεται ακόμη όρθια.
Μία κτηνίατρος με το όνομα Supakadee Arun Thong υιοθέτησε το ακέφαλο αυτό ζώο και φρόντισε να το περιθάλψει όσο καλύτερα μπορούσε.

Η Thong το ταΐζει, ρίχνοντας τροφή κατευθείαν στο λαιμό του και του δίνει αντιβιοτικά. Όπως δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ, το πουλί ανταποκρινόταν καλά.

Η Arun Thong δήλωσε: «Το ζώο έχει τη ζωή του. Αν θέλει να ζήσει, το ταΐζουμε »
Ωστόσο, η κτηνίατρος υποστήριξε πως φοβάται ότι το ζώο δεν θα αντέξει για πολύ ακόμα, καθώς η γλώσσα του σύντομα θα αποκολληθεί επειδή στεγνώνει συνέχεια.

Παρ’ όλο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πως το ζώο έχασε το κεφάλι του, πολλοί ντόπιοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να δέχθηκε επίθεση από άλλο ζώο.

Η κτηνίατρος είπε ότι ελπίζει κάποιος σύντομα να υιοθετήσει την κότα. «Ποιος θα την πάρει και θα την φροντίζει; Θα χρειαστεί δια βίου φροντίδα. Πρέπει να παραδεχθώ πως αυτή η κότα είναι μια αληθινή πολεμίστρια με πολύ σκληρή καρδιά».
Αξίζει να σημειωθεί πως η κότα που έχει επιβιώσει περισσότερο στον κόσμο, χωρίς κεφάλι είναι ο Μάικ, που κατάφερε να ζήσει για 18 ολόκληρους μήνες… χωρίς κεφάλι, στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών από το 1945 έως το 1947.