Αποχώρηση στο Survivor 2 με γκρίνια για την ψηφοφορία και τα «ψέματα» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Αποχώρηση στο Survivor 2 με γκρίνια για την ψηφοφορία και τα «ψέματα»

Αποχώρηση στο Survivor 2 με γκρίνια για την ψηφοφορία και τα «ψέματα»Με 10-7 οι Μαχητές κέρδισαν την ασυλία χθες στο Survivor 2 και δεν βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να χάσουν έναν ακόμη παίκτη από την ομάδα τους.

Άλλωστε έχασαν και τη Ζωή η οποία αποχώρησε από το Survivor όπως ανακοίνωσε στο Συμβούλιο ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στον αγώνα ατομικής ασυλίας οι Διάσημοι έμαθαν ότι πολυτιμότερος παίκτης ήταν η Ξένια και ο Μιχάλης Μουρούτσος αναδείχτηκε νικητής στο αγώνισμα και πήρε τη δεύτερη ατομική ασυλία .

Η κάλπη στο Συμβούλιο ανέδειξε υποψήφια για αποχώρηση την Ελένη Χατζίδου. Ο Μιχάλης Μουρούτσος πρότεινε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ξένια τον Γιάννη Δρυμωνάκο. Οι πολυτιμότεροι παίκτες της κερδισμένης ομάδας ήταν η Μελίνα και ο Ηλίας οι οποίοι απόλαυσαν από ένα σάντουιτς και ένα χυμό.

Μετά τις νίκες δείχνει το κλίμα να έχει φτιάξει στην ομάδα σε αντίθεση με τους Διάσημους που έχουν διάφορα θέματα. Από τη μια δείχνουν να έχουν πειραχτεί από τη συμπεριφορά των Μαχητών και από την άλλη η Όλγα Φαρμάκη δείχνει να έχει θέμα με την Σπυροπούλου.

Η αποχώρηση στο Survivor 2 θα γίνει απόψε και όπως λέει στο τρέιλερ ο Γιάννης Δρυμωνάκος δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο για τον οποίο είναι υποψήφιος.

Η ψήφος της Ξένιας για τον Δρυμωνάκο προκαλεί την αντίδραση του Νάσου Παπαργυρόπουλου ο οποίος λέει ότι δεν συμφωνεί. Όπως σημειώνει: «Η Ξένια έχει μια πιο κοντινή σχέση με κάποιες γυναίκες και για αυτό δεν τις ψήφισε και ψήφισε τον Γιάννη.Αλλά αντί να το πει ανοιχτά αυτό, καθαρά και ξάστερα, το κάλυψε με κάποια ψέματα».