37χρονος έδειρε τόσο πολύ ένα πίτμπουλ που του έκαναν ευθανασία - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

37χρονος έδειρε τόσο πολύ ένα πίτμπουλ που του έκαναν ευθανασία

Ένας άντρας από την Μασαχουσέτη κατηγορείται ότι κακοποίησε τόσο πολύ έναν σκύλο που έπρεπε να του κάνουν ευθανασία. Ο άντρας καταδικάστηκε για κακομεταχείριση ζώου.

Ο 37χρονος Ραντοσλάβ Τσερκάσκι κρίθηκε ένοχος για τον βασανισμό και την εγκατάλειψη ενός πίτμπουλ γνωστού ως «Πάπι Ντο.» Σχεδόν 5 χρόνια αργότερα ο σκύλος βρέθηκε εγκαταλελειμμένος σε μια παιδική χαρά.

Ο 37χρονος βρίσκεται ήδη στην φυλακή για 2 άλλα άσχετα εγκλήματα.

Ο 37χρονος Ραντοσλάβ Τσερκάσκι κρίθηκε ένοχος για 12 κατηγορίες κακοποίησης ζώων και για μια συγκεκριμένη υπόθεση κακοποίησης ενός πίτ μπουλ 1 έτους που δάρθηκε τόσο άσχημα που αναγκάστηκαν να του κάνουν ευθανασία το 2013.
Το 1 έτους πιτ μπουλ είχε βρεθεί με κατάγματα στο κρανίο, την σπονδυλική στήλη και τα πλευρά, έναν τραυματισμό από μαχαίρι στο δεξί μάτι και κομμένη γλώσσα. Οι κτηνίατροι αποφάσισαν να του κάνουν ευθανασία όταν είδα ότι ήταν πολύ βαριά τραυματισμένος για να τον σώσουν.
Ο 37χρονος βρίσκεται ήδη στην φυλακή για δυο άλλες άσχετες υποθέσεις από τις οποίες η μια αφορούσε την κλοπή 130.000 δολαρίων από μια 95χρονη γυναίκα που είχε προσληφθεί για να φροντίζει.
Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου υποστήριξε ότι το 1 έτους πιτ μπουλ ανήκε στον 37χρονο, αλλά ο σκύλος το είχε σκάσει και κάποιος άλλος είναι υπεύθυνος για την κακοποίηση.
Από τότε οι Αρχές της Μασαχουσέτης έχουν κάνει πολύ πιο αυστηρές τις ποινές για κακοποίηση ζώων, αλλά ο 37χρονος θα καταδικαστεί με τον νόμο που ίσχυε το 2013.
Πηγή: tilestwra