Θρίλερ με την εξαφάνιση του 13χρονου Θανάση - Είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης από την οικογένειά του - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 13χρονου Θανάση - Είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης από την οικογένειά του

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του 13χρονου Θανάση, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν την Παρασκευή (23/03) στο Περιστέρι.

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης του 13χρονου Θανάση. Μετά τη μαρτυρία οδηγού ταξί, ο οποίος ισχυρίζεται ότι μετέφερε το παιδί από το Περιστέρι στο Γαλάτσι, ο επικεφαλής του Χαμόγελου του Παιδιού έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή του Θανάση πριν βρει καταφύγιο στη στέγη του «Χαμόγελου».

Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος ανέφερε ότι Θανάσης Σ. φιλοξενούνταν από το 2014 στο «Χαμόγελο», καθώς έπειτα από εισαγγελική εντολή το οικογενειακό του περιβάλλον κρίθηκε ακατάλληλο και έπρεπε να απομακρυνθεί. Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ,  ανέφερε επίσης πως πίσω από την εξαφάνιση του παιδιού μπορεί να κρύβονται οι ίδιοι οι συγγενείς του.

Ο κ. Γιαννόπουλος υπογράμμισε πως το παιδί βίωνε την «φρίκη της εκμετάλλευσης» από τους οικείους ανθρώπους του και έως την ηλικία των 9 ετών «δεν ήξερε τι θα πει κανονική ζωή και σχολείο».

Κάνοντας λόγο για μεσαιωνικές συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι του, ο ιδρυτής του Χαμόγελου του Παιδιού ξεκαθάρισε πως ο μικρός Θανάσης δεν είχε δείξει καμία τάση φυγής αλλά, αντίθετα, ήταν χαρούμενος και περίμενε με ανυπομονησία να λάβει μέρος σε μία δραστηριότητα της Κυριακής.

Μάλιστα, ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε ότι υπάρχουν πληροφορίες πως συγγενείς του Θανάση προσπαθούν να εκδώσουν διαβατήριο στον 13χρονο ώστε να βγάλουν το παιδί εκτός Ελλάδας.

«Δεν μιλάμε για μία οικογένεια φτωχική. Ο οργανισμός δεν παίρνει παιδιά από φτωχιές οικογένειες αντίθετα τις στηρίζει», τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος επαναλαμβάνοντας πως το παιδί βίωνε καταστάσεις «φρίκης» στο σπίτι του και ψυχολογικό εκβιασμό για να επιστρέψει. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι πιστεύει πως το ραντεβού με την γιαγιά του δύο ημέρες πριν εξαφανιστεί έπαιξε ρόλο στην εξαφάνισή του,.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί σχετική δικογραφία και έχουν σταλεί πληροφορίες σε όλα τα λιμάνια και αεροδρόμια της Ελλάδας.

Όπως όμως προειδοποιεί ο κ. Γιαννόπουλος, σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, παιδιά που είχαν εξαφανιστεί είχαν βρεθεί μια μέρα αργότερα σε άλλες χώρες, όπως η Σουηδία και η Ιταλία.

«Είναι άδικο και κρίμα», είπε κλείνοντας ο ιδρυτής του Χαμόγελου του Παιδιού, απευθύνοντας έκκληση σε όσους συγγενείς του παιδιού θέλουν πραγματικά το καλό του να τηλεφωνήσουν στην ειδική γραμμή και να δώσουν πληροφορίες.

Πηγή: newsbomb