Αθήνα: Συναγερμός για το «μυστηριώδη» φωτογράφο σε βαφτίσια – Είναι ύποπτος για παιδική πορvoγραφία - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Αθήνα: Συναγερμός για το «μυστηριώδη» φωτογράφο σε βαφτίσια – Είναι ύποπτος για παιδική πορvoγραφία

«Μυστηριώδης φωτογράφος» εμφανίζεται σε βαφτίσια και φέρεται να φωτογραφίζει γυμνά μωρά - Τι εξετάζουν οι Αρχές.

Μία περίεργη υπόθεση χειρίζεται με διακριτικότητα η Ελληνική Αστυνομία. «Πρωταγωνιστής» ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με καταγγελίες να εμφανίζεται απρόσκλητος σε βαφτίσεις και να φωτογραφίζει μωρά. Οι άνδρες της Αστυνομίας εξετάζουν το ενδεχόμενο, ο άνδρας να εμπλέκεται σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vima.gr έχουν υπάρξει καταγγελίες σε αστυνομικές υπηρεσίες ότι σε τελετές βαφτίσεων σε εκκλησίες της Αθήνας έχει εμφανισθεί απρόσκλητος και χωρίς συμφωνία με γονείς, φωτογράφος που «στοχεύει» να βγάλει γυμνές φωτογραφίες των βρεφών ώστε να τις χρησιμοποιήσει πιθανόν σαν υλικό «παιδικής πορνογραφίας».

Οι Αρχές εξετάζουν σοβαρά μία καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο «μυστηριώδης φωτογράφος» πήγε τον Ιανουάριο σε κεντρική εκκλησία της πρωτεύουσας και προσέγγισε την κολυμπήθρα την ώρα της βάπτισης, τραβώντας κοντινά πλάνα.

Οι κινήσεις του φέρεται να αιφνιδίασαν τους γονείς κι άλλους συγγενείς, οι οποίοι δεν τον γνώριζαν κι έσπευσαν να τον ρωτήσουν αν ήταν στον κύκλο των προσκεκλημένων κι αν ήταν γνωστός κάποιων άλλων προσκεκλημένων. Όμως εκείνος έσπευσε να εξαφανισθεί, χωρίς να πει οτιδήποτε.

Ωστόσο κι από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών δεν βρέθηκε οποιοδήποτε στοιχείο που να συνδέει τον συγκεκριμένο ύποπτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία αναζητά πληροφορίες και για άλλα παρόμοια περιστατικά για να διαπιστωθεί περί τίνος ακριβώς πρόκειται.

Πηγή: newsbomb