Θα σας «ραγίσει» την καρδιά: Σκυλίτσα τρέχει πίσω από την αφεντικίνα της, όταν την παράτησε (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Θα σας «ραγίσει» την καρδιά: Σκυλίτσα τρέχει πίσω από την αφεντικίνα της, όταν την παράτησε (video)

Το σκηνικό που έχει συγκινήσει και συγχρόνως, έχει προκαλέσει την οργή του κόσμου εκτυλίχθηκε στο Ροστόφ της Ρωσίας, όπου μία σκυλίτσα προσπαθεί να προφτάσει το αυτοκίνητο της αφεντικίνας, που φεύγει, αφήνοντας την πίσω. Και όταν η Dinka ότι ήταν μάταιος κόπος, εγκατέλειψε κάθε προσπάθεια.

Μάλιστα, και αυτό είναι που προκάλεσε περισσότερο την οργή του κόσμου, είναι το γεγονός ότι η σκυλίτσα τρέχει για αρκετά χιλιόμετρα πίσω από το αυτοκίνητο, πάνω σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας, με ρίσκο τη ζωή της. Λίγο αργότερα, η φερόμενη ως ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας υποστήριξε ότι η Dinka είναι αδέσποτη και η ίδια απλά την ταΐζει.

Και πως κάθε φορά, που την ταΐζει η σκυλίτσα την ακολουθεί, τρέχοντας πίσω από το αυτοκίνητό της, ενώ στη συνέχεια επιστρέφει στα 5 κουταβάκια της. Πάντως, η ιστορία της σκυλίτσας συγκίνησε τον κόσμο και ψάχνουν να βρουν σε εκείνη και τα κουταβάκια της, ένα ζεστό σπιτικό.

Δείτε το βίντεο με την επίμαχη σκηνή, που πραγματικά θα σας «ραγίσει» την καρδιά.