Τρομερές δηλώσεις Ουάρντα: «Έπρεπε νίκη με μεγαλύτερο σκορ - Με έβριζαν λόγω ΠΑΟΚ»! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Τρομερές δηλώσεις Ουάρντα: «Έπρεπε νίκη με μεγαλύτερο σκορ - Με έβριζαν λόγω ΠΑΟΚ»!

Τρομερές δηλώσεις Ουάρντα: «Έπρεπε νίκη με μεγαλύτερο σκορ - Με έβριζαν λόγω ΠΑΟΚ»!Ο Αμρ Ουάρντ τόνισε ότι ο Ατρόμητος άξιζε τη νίκη με μεγαλύτερο σκορ απέναντι στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε σε ορισμένες ύβρεις και συνθήματα που άκουσε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, λόγω της προηγούμενης θητείας του στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:
«Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι την φετινή σεζόν, ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες αλλά αξίζαμε τη νίκη και με μεγαλύτερο σκορ από 2-1, ωστόσο έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι έπαιξα καλά απόψε, νικήσαμε 1-0 στο Καραϊσκάκη, 2-2 στο Περιστέρι απόψε, όλα καλά.
Μετά το πρώτο γκολ οι οπαδοί του Ολυμπιακού έβριζαν την οικογένειά μου και εμένα, εγώ σέβομαι τον Ολυμπιακό και οι ποδοσφαιριστές του είναι φίλοι μου, αλλά αγωνίζομαι για τον Ατρόμητο και προσπαθώ να μην προκαλώ ποτέ μέσα στο γήπεδο. Σήμερα το παιχνίδι ήταν Ατρόμητος - Ολυμπιακός, γιατί μου φώναζαν συνθήματα για τον ΠΑΟΚ; Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος, είναι μεγάλη ομάδα αλλά το παιχνίδι ήταν Ατρόμητος - Ολυμπιακός.
Παίζω πάντα για τη φανέλα του Ατρόμητου, μάχομαι για αυτήν, θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου που με σέβεται και με εκτιμάει, που με πληρώνει μέχρι να λήξει το συμβόλαιό μου. Είχα θέμα και όταν ήμουν στην Θεσσαλονίκη όταν έπαιζαν Ατρόμητος - ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, αλλά εγώ αγωνίζομαι στον Ατρόμητο, κάνω τη δουλειά μου και αυτό είναι το πλέον σημαντικό για εμένα.
Είμαστε πολύ καλοί την φετινή σεζόν, πήγαμε στην πρώτη θέση, μετά κάναμε κάποιες ισοπαλίες, τώρα βρισκόμαστε στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League. Έχουμε καλούς παίκτες, ο Ατρόμητος είναι οικογένεια, παίζουμε όλοι μαζί με πάθος για να νικήσουμε. Όταν παίξαμε στο Καραϊσκάκη ήταν το πρώτο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο τους, ήταν δύσκολο για εμάς γιατί ήθελαν απελπισμένα τη νίκη, παίξαμε με δέκα παίκτες στην άμυνα και τελικά πήραμε τη νίκη με αντεπιθέσεις.
Ήταν συνολικά το καλύτερο παιχνίδι μας φέτος, κυριαρχήσαμε στο γήπεδο και παίξαμε όπως θέλουμε να κάνουμε πάντα, κάναμε πολλές φάσεις και αξίζαμε τους τρεις βαθμούς, ο Ολυμπιακός πήρε έναν πόντο και πρέπει να είναι χαρούμενος για αυτό. Τώρα παίζουμε στην Τρίπολη με τον Αστέρα, μετά έρχεται η ΑΕΚ στο γήπεδό μας, μας περιμένουν σπουδαία παιχνίδια και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι». sportdog.gr