Survivor 2: Προτεινόμενος και στήλη άλατος ο Αγόρου - Οι Μαχητές σφάχτηκαν για ένα καπάκι - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Survivor 2: Προτεινόμενος και στήλη άλατος ο Αγόρου - Οι Μαχητές σφάχτηκαν για ένα καπάκι

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Αγόρου και τον Ηλία στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor με κατηγορίες για "κλίκες" - MVP η Ροδάνθη.
Στήλη άλατος έμεινε ο Νικόλας Αγόρου όταν του ανακοινώθηκε πως είναι προτεινόμενος.

Όταν κατάλαβε πως έχει περισσότερες ψήφους από την Ζωή και του ζητήθηκε να μιλήσει για το αποτέλεσμα, άρχισε να υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε αυτή την θέση επειδή έχει δημιουργηθεί κλίκα μέσα στην ομάδα. Μάλιστα, υποστήριξε πως για όλη την κατάσταση ευθύνεται ο Ηλίας Γκότσης.

Συγκεκριμένα, ο Αγόρου είπε: "Δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Πάνω- κάτω γνωρίζω ποιοι με ψήφισαν και ποιο είναι το άτομο που τους παρακινεί σε αυτή τη κατεύθυνση και κινείται πίσω από κλειστές κουρτίνες. Δεν με χαροποιεί όλο αυτό αλλά αφού είναι έτσι τα πράγματα τι να κάνουμε… Ο άνθρωπος αυτός είναι ο Ηλίας. Λειτουργεί για το προσωπικό του όφελος και όχι της ομάδας. Έχει φτιάξει μια παραομάδα μέσα στην ομάδα και γι' αυτό δεν λειτουργούμε καλά. Υπάρχει μια αρνητική ενέργεια πλέον".

Ο Ηλίας απάντησε: "Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει. Δεν έχω σκοπό να αντικρούσω αυτά που λέει ο Νικόλας. Είναι προσβλητικό απλά να λέει κάποιος πως 7 άνθρωποι εδώ μέσα δεν έχουν τη δική τους άποψη αλλά γίνονται φερέφωνα κάποιου άλλου παίκτη".
Αρνητικό το κλίμα στους Μαχητές, τσακώθηκαν για ένα καπάκι...

Στο αγώνισμα, οι Διάσημοι έκαναν το come back με εμφατικό τρόπο, νικώντας με 10-3.
Από την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας γλύτωσαν οι Ροδάνθη που κέρδισε τον "τίτλο" του MVP της ομάδας της για αυτή την εβδομάδα και ο Χάρης, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία.