Survivor: «Σάκος του μποξ» η Σπυροπούλου στους Διάσημους - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Survivor: «Σάκος του μποξ» η Σπυροπούλου στους Διάσημους


Survivor: «Σάκος του μποξ» η Σπυροπούλου στους ΔιάσημουςΟι Μαχητές παίρνουν τη ρεβάνς, κερδίζοντας και τους δύο αγώνες επάθλου την ώρα που στην ομάδα των Διασήμων οι γυναίκες συνεχίζουν να τρώγονται μεταξύ τους και κυρίως να δείχνουν την απέχθειά τους στην Κωνσταντίνα

Οσο στην παραλία των Διασήμων χωνεύονται τα φρούτα και κυριαρχεί η ευδαιμονία που πηγάζει από τον συνδυασμό: Νίκες, φαγητό, έπαθλα, κρεβάτια, αιώρες στην παραλία των Μαχητών η κατάσταση είναι διαφορετική.


Η Ζωή είναι πολύ πρεσαρισμένη. Τα όρια της έχουν ξεπεραστεί και η εικόνα της δείχνει έναν άνθρωπο καταβεβλημένο και εξουθενωμένο από την συνθήκη του ριάλιτι. Συναισθηματικά η παίκτρια εμφανίζεται καταρρακωμένη, ξεσπά σε κλάματα και επαναλαμβάνει συχνά το πόσο της λείπουν οι δικοί της. Υπάρχει και αυτή η πλευρά του ριάλιτι. Η αληθινή και η σκληρή. Αυτή που δικαιώνει τον σκοπό του όταν αυτό επιστρατεύθηκε ως τηλεοπτικό είδος την δεκαετία του ‘70 προκειμένου να λειτουργήσει ως πείραμα για την ανθρώπινη αντοχή. Αυτή είναι η βάση του ριάλιτι, ένα πείραμα που δοκιμάζει την ανθρώπινη αντοχή. Δυστυχώς…
Ο Θοδωρής εμφανίζεται πιο εκνευρισμένος εγκαταλείποντας τον ρόλο του ειρηνοποιού που υιοθέτησε τις προηγούμενες ημέρες και πάνω από το τσουκάλι οι αληθινοί χαρακτήρες αποκαλύπτονται. 

Όλα αυτά τα σκιάζει ο Ντίναρος. Με πολύ καλή διάθεση, όπως ομολογεί στην κάμερα, έχει αποφασίσει να βάλει τα δυνατά της για να τα καταφέρει να εκπλήξει και να δείξει καλή εικόνα στα αγωνίσματα. Το πρεσάρισμα της Χατζίδου δεν την έχει ενοχλήσει, και πολύ καλά κάνει. 
Εξίσου αισιόδοξη και η Μελίνα η οποία ομολογουμένως είναι λίγο Iron Woman.

Η ώρα της συγκέντρωσης πριν το αγώνισμα φτάνει και εκπλήσσει το γεγονός ότι η τριάδα Δαλάκα – Χατζίδου – Ξένια περπατούν σαν τους Τρεις Σωματοφύλακες προς το σημείο συνάντησης με τον Σάκη Τανιμανίδη. Μόνο που τους διαφεύγει πως ο Ντ’ Αρτανιάν της υπόθεσης είναι η Ντίνα…

Στην συζήτηση που ακολουθεί αποκαλύπτεται και το έπαθλο το οποίο είναι δύο χοτ ντογκ για κάθε παίκτη. Λιγώσαμε, man…

Ο στίβος μάχης είναι μεγάλος αλλά ακολουθεί τη γνωστή φιλοσοφία: ταχύτητα, αντοχή, ισορροπία και στόχος. Θοδωρής και Στέλιος μένουν εκτός λόγω τραυματισμού και τους συντροφεύουν η Ξένια, η Χατζίδου και η Ζωή. 

Η μάχη του λουκάνικου

Το πρώτο ζευγάρι στον στίβο μάχης είναι ο Νάσος και ο Χάρης. Οι Μαχητές θα κάνουν το 1 – 0 καθώς ο Γιακουμάτος είναι πιο εύστοχος από την ψηλό των Διασήμων.

Ολγα Φαρμάκη και Βιργινία είναι οι επόμενες. Τα δύο πιο ήσυχα κορίτσια του Survivor ενδεχομένως. Τρομερή αστοχία στην αρχή. Η Ολγα όμως όπως συνηθίζει τελευταία θα κερδίσει την παρτίδα. Μην υποτιμάτε τη Φαρμάκη, είναι η ήρεμη δύναμη.


Εντωμεταξύ έχει περάσει μία ώρα και η φωνή του Νικόλα του Αγόρου δεν έχει ακουστεί.

Ανησυχούμε…

Δρυμωνάκος εναντίον Ηλία. Ο Μαχητής φτάνει πρώτος στον τερματισμό και καρφώνει αμέσως δύο μπαλάκια στον  στόχο. Πύραυλος ο Ηλίας κάνει το 2 – 1 για τους Μαχητές. 

Μαρία Σαμαρίνου και Μελίνα αγωνίζονται και είναι γεγονός ότι μιλάμε για δύο από τις πλέον δυνατές παίκτριες οι οποίες συνδυάζουν αντοχή και ταχύτητα. Την διαφορά που κερδίζει η Μελίνα την χάνει λόγω αστοχίας. Η Μαρία καρφώνει πρώτη μία μπάλα κατόπιν και τη δεύτερη και κερδίζει κάνοντας το 2 – 2 για τους Διάσημους. 

Ο Νικόλας παραμένει σιωπηλός, ξεματιάστε το αγόρι μας.

Ακολουθούν ο Μουρούτσος και ο Τσεπάνης. Φτάνουν σχεδόν μαζί και σημαδεύουν τον πλανήτη Αρη, για όνομα. Ο Τσεπάνης κάνει το 3 – 2 για τους Μαχητές καθώς οι μπάλες του αποφασίζουν να προσγειωθούν στην Γη και να βρουν τον στόχο τους.

> Επιτέλους έστω και σιγανά ο Νικόλας μας μίλησε, όλα καλά, η καρδιά μας πήγε στην θέση της.
Η ώρα της θεάς Ντίνας η οποία αντιμετωπίζει την Ροδάνθη. Χαλαρή η Ντίνα κάνει επίδειξη τεχνικής στο πρόσθιο, κάτι λάθος κατάλαβε. Δυστυχώς η Ροδάνθη χτύπησε ελαφρά το πόδι της. Η ώρα του στόχου και ο Ντίναρος με χαρακτηριστική άνεση παίρνει το ματς. Παρακαλούνται οι κάμερες να δείξουν φάτσα Χατζίδου. Δυστυχώς δεν μας ακούνε.

Η Ντίνα η δύστυχη εντωμεταξύ αφηγείται την τραυματική εμπειρία της στην πισίνα της οποίας λογικά ήπιε το μισό νερό. Τουλάχιστον θα της κόψει την πείνα… 3-3 το σκορ.

Τσίλης και Αγόρου ακολουθούν. Πολύ δυνατή κούρσα. Όλα κρίνονται στον στόχο και τελικά ο Νικόλας κερδίζει και κάνει το 4 – 3 για τους Μαχητές. 

Δαλάκα και Ντάρια στον στίβο μάχης παίρνουν θέση. Η Κατερίνα είναι πιο γρήγορη και πιο εύστοχη. 4 – 4 το σκορ. Η Ντάρια ακόμη προσπαθεί να πετύχει τον στόχο αλλά απομακρύνεται καθώς λογικά ήρθε η ώρα των επόμενων…

Το μέτωπο των γυναικών απέναντι στη Σπυροπούλου είναι κάτι παραπάνω από προκλητικό. Ενώ κέρδισε, η Ξένια και οι υπόλοιπες την μπλοκάρουν και της την λένε κι από πάνω. Θ’ αγιάσει η Σπυροπούλου στον Αγιο Δομίνικο, να μου το θυμηθείτε.

Η ώρα του Δρυμωνάκου και του Τσεπάνη τώρα και όλα θα κριθούν στον στόχο καθώς το όποιο προβάδισμα καταργείται λόγω αστοχίας. Ο Γιάννης κερδίζει και οι Διάσημοι προηγούνται με 5-4. 

Μαρία Σαμαρίνου και Βιργινία. Η ψηλή Μαχήτρια είναι πιο γρήγορη στον στόχο και κάνει το 5 -5. 

Τσίλης εναντίον Ηλία με τον personal trainer να είναι αήττητος. Πετυχαίνει τον στόχο χαλαρά και δίνει προβάδισμα στους Μαχητές κάνοντας το σκορ 6 -5.

Η Κωνσταντίνα αντιμετωπίζει την Ζωή. Τι είναι τούτο, τηλεθεατάρες! Τι παικταρού είναι αυτή. Χαλαρά κάνει το 6 – 6 και αποκαλύπτει πως κέρδισε. Είχε μέσα στα μάτια το χοτ ντογκ. Πείνασε το κορίτσι μας και δεν τη βαστάει τίποτα πλέον. Μπράβο, Κωνσταντίναρε! 

Χάρης και Τσίλης μπαίνουν στον αγώνα και πριν προλάβουμε να σηκώσουμε το βλέμμα από το lap top έχει καθαρίσει ο κωπηλάτης μας εύκολα και έχει κάνει το 7 – 6 για τους Διάσημους.
Δαλάκα και Μελίνα σε έναν αγώνα όπου προσπαθούν να αποδείξουν ποια είναι η πιο δυνατή. Αστοχες πολύ στην αρχή, αλλά τελικά η Κατερίνα τα καταφέρνει και κάνει το 8 – 6.

Νάσος εναντίον Νικόλα. Αν και πολύ γρήγοροι και οι δύο ο Αγόρου είναι πολύ εύστοχος και μειώνει σε 8 – 7 για τους Μαχητές. Να στείλουμε τους χαιρετισμούς μας στην γιαγιά Αγόρου, την κυρία Ελευθερία στην οποία αφιερώθηκε η νίκη. Τα φιλιά μας, grandmother.

Η Ολγα και η Ντάρια ακολουθούν. Το μοντέλο των μαχητών γίνεται πιο εύστοχο σε σχέση με την προηγούμενη προσπάθεια και ισοφαρίζει για τους Μαχητές κάνοντας το σκορ 8 – 8.

Κατόπιν τούτου γίνεται επιλογή παικτών και από τις δύο ομάδες. Από τους Διάσημους θα μπουν οι Δαλάκα και Τσίλης και από τους Μαχητές οι Ηλίας και Βιργινία.

Η ατάκα του ριάλιτι και για φέτος και για πέρυσι θα έρθει από τον Νάσο ο οποίος θα πει το κορυφαίο: «Να μπει κάποιος που έχει νευρομυική συναγωγή». Translate for me please, ακούγεται από το βάθος αλλά κάνει ότι δεν ακούει. Εντωμεταξύ σύσσωμο το twitter φωνάζει «Βγάλτε MVP την Κωνσταντίνα».

Η πρώτη αψιμαχία είναι μεταξύ Ηλία και Τσίλη. Ο Ηλίας δεν χάνει σε αυτό το αγώνισμα και οι Μαχητές με σκορ 9 -8 αρχίζουν να ελπίζουν ότι μπορεί και να φάνε.

Ωρα Δαλάκα και Βιργινίας. Η Δαλάκα κουτσαίνει αλλά τερματίζει. Η Βιργινία όμως θα κάνει το σκορ 10 -8 και θα δώσει την χαρά του επάθλου στους ταλαιπωρημένους Μαχητές οι οποίοι επιτέλους θα φάνε μετά από καιρό. 

Η Κατερίνα Δαλάκα υποφέρει από τους πόνους στο πόδι της και η ομάδα της ανησυχεί. Ξεσπάει σε λυγμούς και αποκαλύπτει πως γύρισε το πόδι της στην διαδρομή. Όμως το θεριό δεν τα παράτησε και αγωνίστηκε μέχρι το τέλος. 

Οσο η Κατερίνα σφαδάζει οι Μαχητές πανηγυρίζουν έξαλλα και η Χατζίδου, η οποία τελευταία χάνει την ψυχραιμία της εύκολα, φωνάζει «Σκάστε βρε». Οι διαφορές θα λυθούν στην συζήτηση που ακολουθεί και οι Μαχητές θα απολογηθούν λέγοντας πως δεν πήραν χαμπάρι πως η Κατερίνα τραυματίστηκε.

Οι Μαχητές θα καταβροχθίσουν τα χοτ ντογκ τους καταχαρούμενοι και θα επιστρέψουν στην παραλία τους με άλλη ψυχολογία πλέον.

Αντιθέτως, ο τραυματισμός της Δαλάκα έχει ρίξει την ψυχολογία των Διασήμων.

Ακολουθεί ο δεύτερος αγώνας επάθλου τον οποίο θα παρουσιάσει ο Γιώργος Λιανός. Ένα ντόνατ θα είναι η ανταμοιβή για κάθε παίκτη της νικήτριας ομάδας. Αγωνίζονται δύο αγόρια και δύο κορίτσια από την κάθε ομάδα. Θοδωρής – Ηλίας και Μελίνα – Ζωή για τους Μαχητές. Μουρούτσος – Τσίλης και Μαρία - Χατζίδου για τους Διάσημους

Ο Θοδωρής θα κερδίσει τον Μουρούτσο και θα κάνει το 1-0 για τους Μαχητές.
Η Μελίνα θα αυξήσει το σκορ σε 2 – 0 νικώντας την Μαρία.
Ο Τσίλης θα μειώσει σε 2 – 1 με φοβερή ευστοχία απέναντι στον Ηλία.
Η Ζωή θα κάνει το 3 -1  για τους Μαχητές απέναντι στην πολύ άστοχη Χατζίδου.
Ο Μουρούτσος μειώνει σε 3 -2 για τους Διάσημους αντιμετωπίζοντας τον Ηλία.
Η Μελίνα κερδίζει την Χατζίδου και οι Μαχητές προηγούνται με 4 -2.
Ο Τσίλης θα χάσει από τον Θοδωρή και οι Μαχητές κερδίζουν με 5 -2 και τα ντόνατς.
Ψύχραιμοι οι Διάσημοι ανασυντάσσονται και ελπίζουν να κερδίσουν τον αποψινό αγώνα, ο οποίος θυμίζουμε αφορά την ασυλία. Τα προγνωστικά βάση διαρροών δεν τους θέλουν. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν… 
protothema.gr