Συνέβη κι αυτό: Γυναίκα ήθελε να πετάξει για Λος Άντζελες παρέα με το… παγώνι της! (photos) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Συνέβη κι αυτό: Γυναίκα ήθελε να πετάξει για Λος Άντζελες παρέα με το… παγώνι της! (photos)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Newark Liberty στο Νιου Τζέρσεϊ, όταν μια γυναίκα που ετοιμαζόταν να πετάξει, θέλησε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Λος Άντζελες με το… παγώνι της, το οποίο μάλιστα είχε και εισιτήριο!

Όλα ξεκίνησαν όταν η ιδιοκτήτρια του παγωνιού του έκλεισε ένα εισιτήριο για να ταξιδέψει μαζί της στο αεροπλάνο, καθότι είναι πιστοποιημένο ως «σύντροφος συναισθηματικής στήριξης». Άτομα με συναισθηματικές και ψυχολογικές διαταραχές έχουν δικαίωμα να ταξιδέψουν μαζί με τα ζώα τους, χωρίς αυτά να βρίσκονται σε ειδικό κλουβί.

Ωστόσο το αίτημα της γυναίκας να ταξιδέψει με το παγώνι δεν έγινε δεκτό από την αεροπορική εταιρεία. Σύμφωνα με την εταιρεία το πουλί δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις λόγω μεγέθους και βάρους, κάτι που είχαν εξηγήσει στην επιβάτη πριν φτάσει στο αεροδρόμιο.
pagoni2
Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο το πανέμορφο πτηνό εμφανίζεται να κυκλοφορεί στο αεροδρόμιο και να... ποζάρει στους επιβάτες που επεδίωξαν να το φωτογραφίσουν.

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφίες: telegraph