Πάτρα: Αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο από το παιδί του γιατί δεν άντεχε το διαζύγιο! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Πάτρα: Αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο από το παιδί του γιατί δεν άντεχε το διαζύγιο!


Πάτρα: Αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο από το παιδί του γιατί δεν άντεχε το διαζύγιο!Ο 63χρονος άντρας άφησε σημείωμα όπου ισχυρίζεται πως η κατά 20 χρόνια νεότερη γυναίκα του ήθελε να χωρίσει και να κρατήσει τα παιδιά τους, ηλικίας 4 και 3 ετών

Με λίγες λέξεις γραμμένες σε μια κόλα χαρτί ο 63χρονος αυτόχειρας και πατέρας δύο μικρών παιδιών εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, στο σπίτι του στην περιοχή της Πάτρας. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείωμά του ο 63χρονος αποκαλύπτει ότι ο λόγος που τον έκανε να πάρει την καραμπίνα και να αυτοπυροβοληθεί ήταν η ίδια του η γυναίκα, η οποία, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ζητούσε διαζύγιο και παράλληλα τον απειλούσε πως θα πάρει την επιμέλεια των παιδιών, ηλικίας τεσσάρων και τριών ετών.

Μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στη συναισθηματική πίεση που, σύμφωνα με όσα έγραψε, του ασκούσε η 44χρονη σύζυγός του αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Έτσι το μεσημέρι της Πέμπτης αφού πήρε το τρίχρονο παιδί του από τον παιδικό σταθμό, κατευθύνθηκε προς την εξοχική του κατοικία στην περιοχή της Οβρυάς, εκεί που διατηρούσε τα κτήματά του. Φτάνοντας εκεί συνάντησε δυο τεχνίτες  που έκαναν εργασίες στο σπίτι του και συνομίλησε για λίγο μαζί τους. Οι δυο εργάτες παρατήρησαν μια έντονη ανησυχία στο πρόσωπο του 63χρονου, ο οποίος τους ζήτησε να φύγουν από το σπίτι αρκετά εκνευρισμένος.

Στη συνέχεια, ο  63χρονος πατέρας μπήκε στο σπίτι, κλείδωσε σε ένα δωμάτιο τον 3χρονο γιο του και με την καραμπίνα του, αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο. 

Λίγη ώρα αργότερα η γυναίκα του, ο γαμπρός του και η αδερφή του έφτασαν στο σημείο αφού τον αναζητούσαν από νωρίς. Άκουσαν το παιδί να κλαίει και μπήκαν στο σπίτι από ένα παράθυρο που έσπασαν. Ξεκλείδωσαν το δωμάτιο που βρισκόταν το παιδί και προσπάθησαν να το ηρεμήσουν ενώ εντόπισαν το άψυχο σώμα του 63χρονου.

Όσοι πάντως τον γνώριζαν, κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο άνθρωπο και πατέρα που λάτρευε πολύ τον τρίχρονο γιο και την τετράχρονη κόρη του. Ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως ο 63χρονος αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα με την κατά είκοσι χρόνια μικρότερη σύζυγό του. Αυτό μάλιστα λέει στο protothema.gr ένα συγγενικό πρόσωπο του αυτόχειρα: «Ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος. Ήταν συνταξιούχος του ΟΤΕ και δεν αντιμετώπιζε κανένα οικονομικό πρόβλημα. Είχε την περιουσία του, τα κτήματά του και το εξοχικό του. Μάλλον είχε οικογενειακά προβλήματα και ίσως με τη γυναίκα του αλλά δεν γνωρίζω περισσότερα. Αυτό που ξέρω είναι ότι κλείστηκε στο δωμάτιο και αυτοκτόνησε».protothema.gr