Πάει για… αιφνιδιασμό ο Ολυμπιακός - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Πάει για… αιφνιδιασμό ο Ολυμπιακός

Πάει για… αιφνιδιασμό ο ΟλυμπιακόςΡεβάνς από την ΑΕΚ θέλει να πάρει απόψε ο Ολυμπιακός, με τον Όσκαρ Γκαρθία να επιθυμεί να αιφνιδιάσει τον Μανόλο Χιμένεθ στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το τρίτο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δίνει ο Ολυμπιακός. 

Οι Πειραιώτες τη φετινή σεζόν δεν τα πηγαίνουν καλά με την «Ένωση», καθώς σε τρεις αγώνες έχουν μία ισοπαλία και δύο ήττες, όμως απόψε θέλουν να αιφνιδιάσουν την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ μέσα στο ΟΑΚΑ, παίρνοντας εκείνοι την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Μπορεί οι «κιτρινόμαυροι» να έχουν την ψυχολογία, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας δείχνουν αποφασισμένοι να πάρουν μία άτυπη ρεβάνς από τον «Δικέφαλο» και να μπορέσουν να συνεχίσουν στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της χώρας. 

Ο στόχος του νταμπλ, πάντως, δεν έχει χαθεί και ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι μπορεί να αποδείξει πως δεν έχει τελειώσει τίποτα για εκείνον. 

Από την πλευρά του, ο Όσκαρ Γκαρθία δεν προτίθεται να κάνει καμία αλλαγή, ενώ σκοπεύει να διορθώσει τα λάθη του και να ρίξει από την αρχή τους Ανσαριφάρντ και Μάριν, ενώ εκτός είναι ο Μποτία και στη θέση του θα παίξει ο ταλαντούχος Νικολάου. 

Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Προτό. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα παίξουν οι Ελαμπντελαουί, Σισέ, Νικολάου και Κούτρης. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Ρομαό και ο Ζιλέ, με τον Φορτούνη σε ελεύθερο ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα αγωνιστούν ο Μάριν και Μιραλάς, ενώ ο Ανσαριφάρντ θα είναι στην κορυφή.