Μήνυμα τίτλου στον Ολυμπιακό! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Μήνυμα τίτλου στον Ολυμπιακό!

Μήνυμα τίτλου στον Ολυμπιακό!Το πιστεύουν -και πάλι- για πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό. Μήνυμα της διοίκησης μέσω Θεοδωρίδη, Κοβάσεβιτς και Μοντεστό για κατάκτηση του τίτλου εστάλη στους ποδοσφαιριστές
Κουβέντα για πρωτάθλημα γίνεται ξανά μετά από αρκετές ημέρες στον Ολυμπιακό. 


Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» στην πρώτη προπόνηση μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και την αναβολή ή κατά τις ενδείξεις ματαίωση του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τους παίκτες. 

Άλλωστε, αν εξελιχθεί η υπόθεση δικαστικά όπως θεωρούν οι Πειραιώτες (κατοχύρωση του ματς υπέρ τους και -3 στον δικέφαλο, ενώ εκτιμούν ότι είναι πιθανό και το -6), τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες για διατηρήσουν τα σκήπτρα τους.  
Σάββας Θεοδωρίδης, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Φρανσουά Μοντεστό τόνισαν στο πλαίσιο της χθεσινής (27/02) παρουσίας της ομάδας στου Ρέντη ότι ακόμα υπάρχει (προφανώς μετά τις τελευταίες εξελίξεις επικρατεί μεγαλύτερη αισιοδοξία) πίστη στον σύλλογο για τον τίτλο. «Όλοι το πιστεύουμε. Και πρώτοι εσείς για να παλέψετε για αυτό», ανέφεραν μεταξύ άλλων. 

Μάλιστα, έδωσαν το στίγμα για το ντέρμπι της Κυριακής. «Προέχει τώρα η νίκη επί του Παναθηναϊκού», τόνισαν τα στελέχη των «ερυθρόλευκων». protothema.gr