Τρελάθηκε ο Κοντιζάς! Θεά παίκτρια βάζει φωτιά στην κουζίνα του MasterChef, κάνει κάρβουνο το πιάτο της και… τραγουδά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Τρελάθηκε ο Κοντιζάς! Θεά παίκτρια βάζει φωτιά στην κουζίνα του MasterChef, κάνει κάρβουνο το πιάτο της και… τραγουδά

Η Ηλέκτρα του MasterChef έκανε ακόμα μία φορά το θαύμα της στη δοκιμασία όπου κύριο υλικό θα ήταν η σοκολάτα και για πρώτη φορά οι παίκτες θα έπρεπε να δημιουργήσουν χωρίς συνταγή κάποιο γλυκό.

Η ερασιτέχνης της παρέας βρέθηκε με ένα δύσκολο και ευαίσθητο στη διαχείρισή του υλικό, που χρειάζεται προσοχή σε δοσολογίες, θερμοκρασίες και χρόνους παρασκευής και τα έκανε θάλασσα.

Σε κάποιο σημείο ξέχασε στον φούρνο το κραμπλ που ήθελε να φτιάξει και με ένα επιφώνημα απογνωσης τον άνοιξε και όταν κατακάθισαν οι καπνοί είχαν μείνει μόνο κάρβουνα.


Ο σεφ Κοντιζάς βρέθηκε δίπλα της να την βοηθήσει αλλά όλα πήγαιναν στραβά για την Ηλέκτρα. Η κρέμα της δεν έδενε αφού είχε μέσα μονο βούτυρο, η μους σοκολάτα είχε γίνει σούπα σα λιωμένο παγωτό και η καημένη Ηλέκτρα μετά από απέλπιδες προσπάθειες κατάλαβε ότι δεν είχε καμία ελπίδα και ξεκίνησε να τραγουδάει μέσα στην απελπισία της ότι θα είναι προτεινόμενη για αποχώρηση.


Όπως και τελικά έγινε.