Κλειστά σχολεία σε βόρεια και δυτική Ελλάδα λόγω της κακοκαιρίας - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Κλειστά σχολεία σε βόρεια και δυτική Ελλάδα λόγω της κακοκαιρίας

Κλειστά σχολεία σε βόρεια και δυτική Ελλάδα λόγω της κακοκαιρίας«Αυθεντικό» χειμώνα, με πτώση της θερμοκρασίας, καταιγίδες και χιόνια, γνωρίζουν ήδη πολλές περιοχές της χώρας, καθώς το σκηνικό του καιρού αλλάζει και αναμένεται να παραμείνει άστατο και τις επόμενες ημέρες.
Σε κάποιες περιοχές της χώρας, η επιδείνωση του καιρού είναι τέτοια, που τα σχολεία είναι σήμερα κλειστά.
Χιόνια πέφτουν από νωρίς χθες στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και σήμερα θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών. Οι παιδικοί σταθμοί στο δήμο Φλώρινας θα λειτουργήσουν κανονικά.
Επίσης, στην Π.Ε Κοζάνης, με απόφαση των δημάρχων, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Εορδαίας και Βοϊου. Στον δήμο Σερβίων - Βελβεντού δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στις δημοτικές ενότητες Καμβουνίων και Λειβαδερού. Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί καθώς ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της ΚΕΔΕ.
Κλειστά λόγω του χιονιού θα μείνουν τα σχολεία και στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, σε Χορτιάτη, Ασβεστοχώρι, Φίλυρο και Εξοχή αλλά και σε περιοχές του Λαχανά, του Βερτίστου και του Σοχού στο δήμο Λαγκαδά καθώς και σε όλο το δήμο Χαλκηδόνας.
(φωτογραφία αρχείου) newsbeast.gr