Φταίει το FBI και η... Ρωσία - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Φταίει το FBI και η... Ρωσία

«Το FBI σπαταλούσε πολύ χρόνο για να αποδείξει ότι υπάρχει εμπλοκή της Ρωσίας στην προεκλογική εκστρατεία». Αυτό ήταν το νέο σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ μετά την παραδοχή λάθους από το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών ότι είχε ενδείξει για τον Νίκολας Κρουζ, αλλά δεν έδρασε όπως έπρεπε.
Ο Αμερικανός πρόεδρος εξόργισε πολλούς, καθώς κατά το διάγγελμά του μετά τη δολοφονία 17 ανθρώπων σε λύκειο της Φλόριντα δεν έκανε καμία αναφορά στο πρόβλημα της οπλοκατοχής και της οπλοχρησίας.
Τώρα, μέσω Twitter πάντα, ασκεί κριτική στο FBI αναφέροντας ότι «Είναι λυπηρό που το FBI δεν έδωσε βάση σε όλα τα σημάδια για τον μακελάρη της Φλόριντα. Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Σπαταλούν τόσο χρόνο για να αποδείξουν εμπλοκή της Ρωσίας στην προεκλογική εκστρατεία. Δεν υπάρχει εμπλοκή. Επιστρέψτε στα βασικά και κάντε μας όλους περήφανους».
Very sad that the FBI missed all of the many signals sent out by the Florida school shooter. This is not acceptable. They are spending too much time trying to prove Russian collusion with the Trump campaign - there is no collusion. Get back to the basics and make us all proud!
Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών παραδέχθηκε ότι δεν έπραξε τις απαιτούμενες ενέργειες ενώ είχε πληροφορίες για τον Νίκολας Κρουζ, τον 19χρονο που κατηγορείται ότι δολοφόνησε 17 ανθρώπους στο λύκειο Παρκλαντ. 
Στη Φλόριντα, κατά τη διάρκεια μίας διαδήλωσης κατά της οπλοκατοχής η Έμα Γκονζάλες, μαθήτρια στο σχολείο όπου βάφτηκε με αίμα, φώναξε «ντροπή» τόσο προς τον πρόεδρο Τραμπ όσο και τους υπόλοιπους πολιτικούς που έχουν αποδεχθεί δωρεές από την NRA. 
«Εάν ο πρόεδρος μου έλεγε κατά πρόσωπο ότι είναι μια φοβερή τραγωδία (…) κι ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, εγώ θα του έθετα το ερώτημα πόσα πήρε από την Εθνική Ένωση Όπλων (National Rifle Association). Εγώ το γνωρίζω: 30 εκατομμύρια δολάρια» δήλωσε οργισμένη η έφηβη συγκρίνοντας κατόπιν αυτό το ποσό με τον αριθμό των θυμάτων στις ένοπλες επιθέσεις που έχουν συγκλονίσει τη χώρα από τις αρχές του έτους.
«Πόσα αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι για εσάς, κύριε Τραμπ;» διερωτήθηκε μπροστά από το πλήθος δεκάδων ανθρώπων που είχαν συγκεντρωθεί αξιώνοντας αυστηρότερους ελέγχους στην πώληση όπλων.